Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti pomake u državi za približavanje EU, Držati se Hrvatske jer je njoj u interesu da se integrišemo. Otvoreni Balkan (Srpski svet) ostaviti da se bakće litijama, patrijarsima i blokadama putova.
Ne može i EU i Herceg Bosna!
Svaka čast
A gdje je ta sengejska granica kad niste se dogovorili i verifikovali grancu BIH
Borjana bi mogla sada da pomogne BiH da krene prema EU. Medjutim to nije interes HDZ-a i kriminalnih centara. Jas o je da ce ona biti jedan od najvecih kocnicara pod isprikom legitimnosti koja nije svojstvena Evropi.
Pa hajmo prvo ispunit 14 tocaka?
Hajd, ne bil bog dao idete vise putem Nazi NDH, Jasenovca i UZP presuda u Hagu! Nadamo se boljem
Dobro je to, samo i Orban i Putin imaju isto neke aspiracije, a i dosta svojih ljudi u Hrvatskoj. Ali neka su za euro spremni, ko i inace sto su
Rece hrvatska glasnogovornica.
Sretna Nova godina svim ljudima dobrih namjera ! Mi smo napokon usli u EU do kraja, napokon smo usli među civilizirane i makli se Srbije i Istoka. Nadam se je BIH slijedeca. Prema Srbiji samo zid. Njih treba ograditi od civiliziranog svijeta. Mi imamo probleme, hrvati i bosanci, ne treba bjezati od toga, ali bar to pokusavamo razgovorom rijesiti, diplomacijom, a ne kao oni divljaci sijeci drveca, postavljati balvane i dizati oruzane pobune.
Koja faca ne karaktera pa to je strasno....
izdajice napolje!
Ja ne znam šta ova čestita kada su njeni partneri iz SNSD protiv Evrope ?
Hrvatska je svoju ulaznicu za Europu kupila na Staljingradu..
Eno i Bugarska čitam u maju prošle godine je odobrila plan za uvođenje eura tačnije bugarska vlada biznis.rs/vesti/bugarska-uvodi-evro-za-dve-godine/
I ja tebi cestitam novu godinu!
koja nekarakterna faca i u 2023. godini...