Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NezNam samo šta ćeš tu na Bledu i koga zamajavaš kad vrlo dobro znamo da politika stranke kojoj pripadaš i vaši zahtjevi veze sa evropom i3 demokratijom nemaju. Promjenite naziv stranke u Hrvatska zajednica jer ono demokratska u nazivu je laž. Džaba trošiš narodne pare. Hrvati su na žalost nacionalna manjina i to najviše zahvaljujući politikama HDZ-A kojima je presuđeno pred međunarodnim sudom.
Samo ona nepiseman kamenjarka ima prevodioca. Svi na engleskom pricaju i iznose stavove samo njoj trebaju jos jedna usta. Eto ko nas predstavlja. Polupismena sluzbenica sa statusom švalerke
jedina na ČITKOM ENGLESKOM kako te nije stid jedina ne znaš Engleski ko....
Veli Tanja, danas sam doživjela najveće poniženje. Tražili su da se slikam sa onom kondukterkom iz Livnotransa.
Sa lopovima na vlasti, nikad BiH neće u Evropu!
Jel' ovo sijevnula cica maca?
Ma nasi politicari su za evropskih stolova, oni su toliko pismeni i inteligentni da se mora covjek ponositi sto ga predstavljaju toliko dobri ljudi. Mozda jedva cekaju evropski politicari da se s njima druže
30 godina što hitnije otvoriti proces pregovora....😂😂
Pa od toliko presjednika i premijera vlada ova naša Krišto je li stvarno da ona nezna na engleskom ništa ispričati,pa samo iza nje mora biti prevoditelj.Koja smo mi sramota.
Ima li gdje tamo Heroja Otadžbinskog rata?,
kako bi ti meni Kristala