Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ni u Livnu svom mogla pobjedit i tu te Komšić poderao.
Ojjj Bećirović - Komšić, dolaze nam bolja vremena. Riješili smo se i Bakira i Čovića 🤗
Pola Livna je glasalo za Becirevice, koja crna Borjana. Zato je onaj njen krebil od brata i napravio s**nje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedini kandidat i 70 000 glasova... Zar ne bi pola miliona vas hrvata
Ja zbog vašeg biranja Komšića ne izlazim na izbore već 20 godina.
Ova kriminalna saradnica mafioza Covica naravno nikada nece priznati da ni cetvrtina bosanskih hrvata za nju nije htjela glasati. Cak unatoc svim akcijama i pritiscima iz Hrvatske i sugestijama i pomoci iz katolicke crkve u BiH. Jednostavno ne pomaze. Kriminalci iz nacio stranaka pocinju da dozivljavaju poraze cak i u tvrdokornom glasackom tijelu u BiH koje je pod jakim uticajem vjerskih ustanova.
Iluzijo al si lijepa
Samo se ti tješi živio Komšić
Jeste, isto si tako i lijepa i pametna.
Prica gluposti. Izgubila je zbog svog vlastitog naroda. Jako puno ih je glasalo za Becirovica, vjerovatno po uputama da se skine Bakir.
Krišto se sama sa sobom takmičila i bila drugo mejsto. 😬😁
Ma raznjeo je,ko Kuduz Bademu 😂
Sjedi dole nijedne!
Ima nas još pametnih koji smo ostali u BiH niste uspjeli sve otjerat.Sad vas i vama slićnim što 30god solite pamet ovom narodu treba preispitat za nelagalno stećenu imovinu i poslat vas na otpad gdje vam je odavno bilo mjesto.
Idi u hrvatsku pa nek te hrvati biraju. U federaciji se biraju dva clana predsjednistva Bosne i Hercegovine, jedan iz reda bosnjackog drugi iz reda hrvatskog naroda, Komsic je Bosanac i Hercegovac i bosnjaci odlucili da im je najdrazi kandidat iz reda hrvatskog naroda. To je demokratija :)
Ne moreš ti pobijedit našeg ljiljana Sejdu.
Jadnica
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Za većinu nas hrvate u bih nezna se tko je pogubniji, kradeze i ova krešta ili pjandura i lažni hrvat komšić.
Kakve su ovo budale...
Tako je mačko neće tebi niko govoriti ko je pobjedio😂😂😂