Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekujete od salteruse na prodaji autobusnih karata iz Livna?
Očekujemo da pošalje još članova SDA u zatvor. Buhahah
Slanje Plana rasta na način da se pokuša sav novac iz EU gurnuti u Kantone gdje je HDZ na vlasti i naravno u RS a Zenici , Tuzli i Bihaću praktično ništa je osujećen u zadnji čas. Sada hoće da kažu da mišljenja Kantona nisu bitna. To je zapravo, ništa drugo nego nastavak Šmitovog političkog brisanja Bošnjaka! Na koji su pristali ovi iz Trojke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hdz je osnovao paradrzavu i paravojsku, čime su namjeravali da dio države BiH priključe hrvatskoj i tako su pocinili U Z P.......ni danas nisu odustale od te najviše za hrvate pogubne politike
isto kao i gtrs samo sto je alija aminovao gtrs a hb nikada nije aminovana os strane alije
Misliš da bi sr bi prestali ubijati, da nije potpisan Dayton??????
Ma dali bi oni i "g...ce" samo da se dokopaju novaca... Sve se vrti oko novca... Kako stara poslovica kaže "para vrti gdje burgija neće..."
Jer joj je vaznije da izmislja price o starom mostu
Zenici , Tuzli i Bihaću praktično ništa... to sve ide u sarajevo,
Vratiti Ustav Republike Bosne i Hercegovine! Odmah ce moci sve ici jer nema entiteta niti kantona.
A ne, sad ozbiljno: zamisli da se prezivaš Krišto!
Zar mislite da bi hercegovacki hrvati zeljeli da se pripoje hrv?? Pa onda bi morali placati porez. Ovako ne placaju nista. Isto je i sa rs
Tona cumura 300 km Ser....ti se u plan i trojku
Klix broji pare od Sdfa koje dobiju za ovakve članke.
Najlosija predsjedavajuca VM ikad realno!
nije poslano da bi se okrivila SDA
Zbog predizborne kampanje sda su blokirale 70 miliona, patiJotski.
To je besmislena drzava gdje odlucuju kantoni i entiteti o sudbini drzave. Kad ce doci do pameti da, makar neko od stranaca, kad vec nema kod gazda i podstanara, se drzava kontituise bez entiteta i kantona. To su ogromna pare sto se moraju izdvajati za politicare koji samo misle na svoje ugodne fotelje.
Kaže Dino ;..to što su 4 kantona ili entitet bili protiv uopće nije sprečavalo predsjedavajuću B. Krišto da pošalje dokument u Brisel u predviđenom roku..! A , kako ćeš poslati izvještaj sa usvojenih 111 mjera od 113 ,.? A , i ovih 111 su sa izmjenama koje je osovina M-D tražila..?
Koje je rješenje? Odustati od tog novca?
@invisible1 ,..kad je vlast ( po revizorima , ne opoziciji) imala stotine miliona gubitaka u buđetima , šta onda predstavlja 70 mil ., po entitetu.? To je ubleha ,..A stvarni razlog ; nemogučnost dogovora o; pravosuđzu , drž.imovini , izb.zakonu , entitetskom vetu , Nato- u, izboru čl.predsjedništva itd itd
Namjerno ,po nalogu Čovića
Iebeš drzavu koja nema predsjednika i u kojoj se sve konsenzusom rjesava..