Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno, kojeg prijateljstva, vjerovatno HB?
Plenkovic je gazda Trojke
udruzeni ZP.
Plenkovic gazda Trojke, maestralno ih je stavio pod sebe
Pored takvih prijatelja neprijatelji nam i ne trebaju
Pored takvih prijatelja, BiH nisu potrebni neprijatelji.
koja fraza? Ma daj na toj poziciji reci nesto drugo osim sazvakane fraze
Tako je.
Iskrenog prijateljstva jedino prema bosanskim katolicima. Da nisi nametnuta , Andrija ti nikada ne bi dosao tu!!!
ma nijo vise nevjeruje da ste vi projatelji bih sve ste al projatelji nista vi ste uzp
Teško Bošnjacima od vašeg prijateljstva !!!
Jos jedan dokaz da su Srbi jedan narod!
Hoće li se pred svima nama zahvaliti što ih je Bosanac i kralj Hrvoje Vukčić Hrvatinić (Kotromanić) oslobodio od Ugara i dao im ime nacije i što smo ih opismenili bosanskim jezikom da ne pričaju na mađarskom? JEL' KRAJNJE VRIJEME?
Kozani, jel' krajnje vrijeme? Zvali se Kozani i 1915. kad su u Grčkoj uspostavili kanton za izbjeglice bježeći od WW1, koji i dan danas stoji s istim imenom i opisom ko ga je uspostavio. Pored njih kanton Servia, za mitomane.
Još jedan dokaz da je 23% i previše.
Se5@ još jedan dokaz da 7% treba smanjivati
Nije ni blizu. Ova posjeta je podsjećanje uvijek iznova na teritorijalne pretenzije koje susjedi gaje prema našem kamenjaru i nekim drugim dijelovima jedine nam BiH.
Sagovornici po mjeri. A Bosna pamti......
Nek se zna i mi konja za utrku imamo
Hrvatskoj jeste u interesu da BiH udje u EU jer bi tada (oni misle) bili u poziciji da dobiju sve ono sto zele u Bosni, a mi znajuci to trebamo iskoristiti njihovu pomoc ali uvijek imati na umu nasu Bosansku agendu, a to je NEMA izbornog zakona po mjeri hdz-a vec po mjeri nase Bosne i Hercegovine.
Sve ok, ali zasto to izgleda kao posjeta jednom narodu, a ne svima. Tu krivim priej svega B i H komponente, jer mora se zajedno i uz dobrosusjedske odnose. Vas odnos definise i situaciju npr. u Mostaru, gdje su po uzoru na vas stalni sukobi i problemi