Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska ceka 30 god , koja fajda . Kakvo prodavanje magle i Europska unina, da Bog da nikad ne usli , najvece zlo.
Turska nikad nije ispunila uvjete za pregovore, ne lažite....
Mi kao idemo u EU, a znamo da nas EU neće. Još sada kada desničari preuzmu vodeće članice EU, u pitanje će doći opstanak unije. Kad bi sve uslove ispunili, ne ispunjajemo najbitniji, nismo kršćanska država.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino su Hrvati u BiH stvarno za EU i NATO. Ostali ili su izrazito protiv (Srbi), ili foliraju (muslimani), a onda se čude što odlukama Schmidta.
Tako je samo da svako bira svojeg predstavnika za predsjednistvo
Ako je cijena EU da Bošnjaci budu marginizovani (trenutna situacija većina ima najmanje ministarskih mjesta) ,i da više bošnjačkih glasova važi kao jedan od sunarodnika, onda neka FALA . Ne treba nam takva EU
Vidi je što je naslijedila optimizam!!!
lažeš uzpeovko🤮🤮
HDZ lažovi i dvoličnjaci.
Koliko mrznje u komentarima prema kulturnoj zeni...mozes mislit koliko se voli dodik ili covic
Kristo kao i njen šef mogu samo aktivno raditi za stvaranje treceg entiteta. Vracanje Herceg Bosne koja nikad nije ni nestala. Parcanje Bosne im je jedini cilj sa pajdasom iz Laktasa. Osvjedoceni neprijatelji Bosne i Hercegovine. Nazalost dok je domacih izdajnika ovakve protuhe ce i biti na politickoj sceni. A ne po drzavnim zatvorima gde im je i mjesto.
Zasto parcanje pa nece hrvati odcijepiti nista ljudino...hoce samo da mogu sami birati onoga koga hoce...a ne da im neko drugi bira
Šibe i ti i tvoja EU
kako kome tebi vjetar nama nož
Gospođo samo nastavite raditi i ne slušajte ove neznalice i lovce u mutnom. Želim vam uspjeh i snagu da to sve iznesete ❤️
Da je vama u EU, ali da Kradeze predsjedava istom.
Ne mora evo moze i onaj celavi iz hrs al vama ne pase nu rs ni hrs
Ako plenkovic odobri pristupne pregovore jer on koci iste treba potpisati moratorij na srednjovjekovne teme koje su bile u fokusu 30 godina i raditi na pristupnim procesima.
Ako plenkovic odobri pristupne pregovore jer on koci iste treba potpisatibmiratorij na srednjovjekovne teme koje su bile u fokusu 30 godina i raditi na pristupnim procesima.
Neće HDZ u Evropu. Oni hoće 3 entitet. To je protiv Evrope. Osim toga ulazak u Evropsku uniju znači i odlazak u zatvor Čovića i drugih.