Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dekanesa nije nista uradila za studente ! Na Ekonomiji su svi profesori politicki eksponirani i to je katastrofa ! Deru studente samo za lovu, zadnjih 15 godina tamo nema pravog Dekana. Svi ko smlate da ne kazem nesto drugo. S oko Jadmine sve afera za aferom !
@Jojoba Zamislite profesori krse pravilnike i silabus u kojima tacno pise koliko minuta traje ispit i svi detalji i to sve na stetu studenata kojima uzimaju pare za skolarinu,ljetne skole,obnove itd...Nadlezni organi se trebaju ukljuciti prije svega inspekcija i preispitati sve!To je kriminal i plus psihicka i finansijska tortura!Puna podrska STUDENTIMA💙🇧🇦
Podhitno pokrenuti istragu SIPA-e inda se utvrdi porijeklo imovine profesora Jahića! Također podhitno uraditi analizu polaganjanispita sa kompletnom dokumentacijom posljednjih 5 godina kod dotičnog profesora i tu će se naći dosta odgovora! Mlađeg Jahića udaljiti sa nastave i zabraniti ispitivanje i ocjenjivanje!
Sve pohvale za rad i zalaganje ministra Krivica.
Slažem se, svaka čast ministru.
Podrska za ministra Krivica.
U svakom problemu koji treba riješiti ministar Krivić,nađe se najbolje rješenje.Potpuno se slažem sa Krivićem.Bravo.
Podrška za ministra Krivica 🍀💪
Svijet ,trenutno place za ovakvim expertima na polju ekonomije.. Mangupe,hajde da te vidimo !!!! Samo jos u napomeni svaki UNSA fakultet ima jednog do dva Jahica koji glumi Ajnstajna Prema tome,slobodno do svojih prava !!!!
Sad si nasao pricati....jesi li sta uradio konkretno...fataj see oglasa trazi posao...pala ti je vlada i razguli u zaborav !!!
Ministar u odlasku!
Mutavac, u tehničkom mandatu.
Haj ti krivicu sa funkcije.Ne mozes ti rjesiti nista.
ko tebi dade da pricas
Slazem se, podrska ministru
Svaka cast ministru 👏
Sve pohvale za rad ministra Krivica 👏
Namlatiš govna i sistemaski rijeseno. Sta on godinama šilji onu stvar na djeci, mrs na biro ima ko raditi.