Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje utakmice? Hahahahaha kakvi klosari politicki.
SJETILI SE 10 SATI PRED UTAKMICU REPREZENTACIJE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SMECARI YEBBEM VAM MATER ... A mogli su navijaci u Banjaluci i prije mjesec dana na utakmicu
Samo malo su zakasnili hahahahaha
Jel to ublazavanje mjera za malonogometne turnire, kome sad ublazavate kad je prvenstvo gotovo
SJETILI SE 10 SATI PRED UTAKMICU REPREZENTACIJE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SMECARI YEBBEM VAM MATER ... A mogli su navijaci u Banjaluci i prije mjesec dana na utakmicu
Prvenstvo zavrseno sutra igra reprezentacija oni sad kao dozvoljavaju klosari ublehaski
Krizni stab najhitnije mora da PREDLOZI VLADI....Da se povecaju smanjene plate, poveca imunitet naroda. Mjere koje su na papiru se ne postuju. Izgubili ste osijecaj realnosti prema narodu, jer vama nista ne nedostaje. Utakmice....otvorene tribine, ugostiteljski objekti, maske....mrtvo slovo na papiru.
Ovo je farsa....mjere i ne postoje osim na papiru. Ali, nema veze, bitno je da se sto vise skupi novca u drzavni budzet. Narod je gladan, bolestan i jako puno ljudi umire na dnevnom nivou. Dajte nam jedino hljeba i .....igara. Evo, sada se pocelo pisati i o mentalnom zdravlju....psihijatri sa JAGOMIRA daju preporuke...Pobogu, mi nismo ludi, mi smo umorni od nebrige prema nama.
Ovo je za evropske utakmice..ko ne igra nek gleda na tv-u 😄😄😄
trebalobisetouvest.kakavjetozportpogotovokofudbaldesenemeregledatna tiribnama.nemasmisla ijatonevolim alsam trpijo ijasenadamdacetoubrzo promje nit.
Kae bez navijačkih rekvizita hahahaha
Ma nema dalje ,ova korupcija je ušla u sve ponore društva.
Volim bih baš ovaku, sa dva entiteta i deset kantona +br
I kad prođe ova pandemija treba zabranit publici da prisustvuje.Vidjeli smo puno seljakluka i tučnjava na stadionima.Ne smiješ dijete dovest da gleda utakmicu od majmuna.
Idioti uhljebi treba vas raspustiti! Prvenstvo se završilo a idioti puštaju publiku. Stop maske! Stop brnjice!
radi par utakmica niđe veze..
dobro ste se sjetili uhljupi
A na koje tribine i koje utakmice, sezona zavrsila 🤣
Gdje su vakcine klošari, gddje su potvrde, gdje je bilo šta????
u finalu ls 20 holkada a oni odobrili 300
čuj 500 po tribini...finale LP hiljade i hiljade ljudi...ako ovo nije dovoljno, onda će sasvim dovoljno biti da kažem Borac-Tuzla City, pun stadion.