Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo pusteni niz vodu
Seljacima koji su napustili obradivu zemlju i došli u grad da ih neko drugi hrani, treba odmah uduplat cijene hljeba, miljeka, voća i povrća.
(sam sebi dižeš cijenu namirnica)
Ovo mi je interesantno kod nas, kako se formiraju cijene. Na svjetskom tržistu raste cijena barela nafte i automatski kod nas raste cijena goriva, hrane i svega ostalog. Kada barel na svjetskom trzištu padne, kod nas lagano i vrlo malo cijena na benziskim opadne, ma skoro nikako, a hrana opet ista. I tako u krug, dižu do mile volje...
jednostavno ...nek diže cijene ko hoće, kupuj najjeftinije što ima, kuhat na vatri, koristit jednu sijalicu ili pak svijeću i čekat termin za vizu.
Jest haha
Cuj prava gradjana? Na sto to imaju prava? Na nisku cijenu? LoL. Pa u kojoj iluziji to zive? Isto ko oni sto govore da je ljudsko pravo voziti auto i da im drzava malte ne treba davati gorivo besplatno.
Ovdje vrijede pravila džungle. Ako nisi sposoban opstati zna se sta ti slijedi... 🦁 ili 🐁
Treba napraviti zakon takav da se neće moći manipulirati od primalaca beneficija, i brzu komisiju koja će provjeriti situaciju. Kaže se da penzioner profesor ima 300km penzije dok je minimalac naduvan na 1000km. Pa đeš profesoru-ci ne subvencionirati od države ekstra 200km da zaokružiš makar na 5 stoja što je duplo manje od potrošačke korpe, sramota! Pa daj budimo civilizovani ljudi!
Ako hoces da se nesto nikad ne rijesi formiraj komisiju.....
Ma kakva prava.nit vlast valja nit narod valja
Kakva drzava, vlast je vajveca kompanija u BiH koja ima samo jedan cilj to da gradanin placa porez i to obaveza gradanina. Zakljucak obaveza plati porez prava nemas.
Ako SLUCAJNO nesto razbijete u marketu, niste duzni platiti, samo da znate
To jest, jedina opcija poslije je da radnik tuzi gazdu, ko ga jbe
Kako je rob postao kmet? Kada su gazde skontale da je isplativije porobiti svoju sirotinju nego dovlačiti i civilizirati barbare. Kada je kmet postao radnik? Kada su gazde skontale da je zdravije raditi u polju nego u fabrici. Čitavu istoriju narod se kuluči na razne načine da pojedinci uživaju.
Ko ti brani da se vratis na selo i radis zdravije na polju? I sto uzgojis, od toga zivis. Pa ces vidjeti koliko je lagan taj "zdravi" zivot. A nemoj ni slucajno koristiti nesto proizvedeno iz modernog "nezdravog" doba, tj fabrike..
I šta cemo poduzet pod A: U Njemaču B: Ostat Budale C: čitavu državnu zgradu sa temeljima poravnat. A žalim narode ponestalo nam vremena za ovo današnjoj Emisiji Ovce ako želite nastavit morat ce te platit to je sve za danas
Drzava nece nista uciniti
Drzava ne moze nista uciniti jer vecina robe je iz inostranstva, i kad cijene na globalnom trzistu rastu, sta tu moze drzava uciniti?
Drzava je prodana dusa
Nemojte nas zasmijavati. Postoje samo konstitutivni narodi. Građani ne postoje. To je konstrukt velikobošnjočkih mitomana.
Pozdravi dodika preko tukija!
Vaši građani nemaju nikakva prava, oni su samo sredstvo biranja postojeće vlasti i tako će dugo biti dok se ne odazovu pameti.
Poznavo sam jednog lika Akademski obrazovan on je u Njemačkoj
Sve strucnjak do strucnjaka a qcem u zivotu mrdnili da NAPRAVE i URADE nesto.
Prespavat ćemo mi ovo kao i sve do sada i ono što će biti , jedini homosapiens koji ima sposobnost višedecenijske hibernacije je Bosanac .