Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je tako. Gnojni čir, Genocidna srbija
I DALJE SE ISTO MISLI SA VUČIČEM LICEMJER BROJ JEDAN NA BALKANU DRUGO MISLI TREČE PRIĆA I DALJE MU MASNAKOŽA FUJJJ
Nismo u nekim odnosima s njima, ali moglo bi se to popraviti i da se svi udruzimo protiv raka na balkanu zvanog Srbija koja se ne moze ni s kim.
Druze mi se moramo pomirit sa tim da su nam komsije takve kakve jesu , idemo dalje uciti djecu od malih nogu sta je bilo u sjenici , plavu , trebinju , bjeljini , visegradu pa sve do srebrenice , volite ih kao sto oni vole vas ja evo otvoreno kazem ne mogu ih gledati ocima iako sam nekada imao drugacije misljenje dosta vise .
Nije bio genocid, mala je to riječ da opiše ono šta se desilo. Presuda nikome ne znači ništa, objasni kući svome djetetu šta se dešavalo i šta se ne smije ponoviti. Svi ratni zločinci su isti, na svakoj strani, a ti "vojniče" ako si pristao na civile da pucaš isti si kao i oni.
Srbija je pocinila genocid u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu.
Ujedinjene nacije, podhitno uvest Zakon o zabrani negiranja genocida.
Džaba je kada UN-om vlada Rusija, Brazil, Iran, Turska, Kina i ko zna koje još autokratske države koje kontriraju Amerima u svim neredima u kojima su Ameri i Evropa izazvali po svijetu za vrijeme Hladnog Rata, pa sada pokušavaju da se iskupe i počiste sav nered iza sebe.
Emir Suljagić juče reče:" Ok negirajte genocid ali da vam sve organizacije od kojih muzete pare (UNDP,USAID...) prekinu finansirati bilo kakve projekte, tek onda ce se dosta stvari promjeniti"
Treba da plate ratnu odštetu u milijardama vlasnicima porušenih firmi ostalih objekata i porodicama žrtava.
neće Srbija platiti ništa i to zahvajlujući el kakiru REVIZIJI koji nas je izdao i prodao RATNE NESREĆE ČITAVE DRŽAVE. od koga da tražiš odštetu? neka ti el kake revizija REFUNDIRA OŠTEĆENU IMOVINU I UBIJENE! sjeme izdajničko da se zatre amin
Srbi u dvije regije, Hercegovini i Bosni su u dosta dobrim odnosima sa Hrvatskom. Ali volim i nasu Kosovarsku braću, sto je , je