Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX ,ZASTO VAM TREBAJU OVAKVI CLANCI ? STA POKUSAVATE ?
Govor je o kulturi i umjetnosti. O čemu ti?
u cemu je problem?...gospodin kusturica je jedan od najvecih evropskih a i svjetskih umjetnika i inetelektualaca...njegov posao je da jaca kulturne veze srba i rusa a i kao dodikov savjetnik obaveza mu je da se po tom pitanju oglasi u javnosti....sta je lose u tome sto ce na mecavniku biti odrzan koncert klasicne muzike?...nemojte se ponasati kao bjesni psi....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma zamjenio ga sa stenetom..covjek pricao o keru
... a ker šiptar, naš ćojk, Bošnjak takoreći.
Nemanja Kokošćurica, dobar za supe :D ustvari bacit da ga glođu i izmjenjat kroz padeže. Neće se Kokošćurica naljutit, pijan je ionako
Odgovara mu kao duh? Najbolji je kao mrtav, je'l to? Bogami Dodo treba pocet nosat rukavice i dati Zeljki da mu otvara postu i vrata. I pazit na iznenadnu pojavu turista iz Rusije.
MA JOS PAR SATI DA JE OSTAO SMUVAO BI DODIKA, ODGOVARA MU DUHOM I TIJELOM????
ko je I sta je emir nemanja kusturica?!
Pošto se sreo uglavnom sa Bosancima, mogao je Vlatko i u BiH doći...:-D
Putin se zaje#ava sa vama, vi sa nama, EU sa svima.
Ne zna se ko vise gluposti valja, ovaj zaostali pecinas ili klix sto potpaljuje bezveze.
a opro je kosu za putina,a za srbe inace ne pere kosu,valjda zna da oni to vole vidjeti prljavo
Logicno pitanje je odgovara li mu tijelom.
Sve lazu sto kazu samo narodu pamet ispiraju, dace pada ti pece kokosi iz Ruski avijona.
Puše ga jedan drugom
nebitno za kusuricu,ali interesantno da na ovim prostorima zive ljudi koji uvijek vise gravitiriaju drugima nego sebi,uvijek je necije bolje nego svoje!
Pa on je kompleksas konkretno.Sta je on,neki pravoslavac od 91!?A i sta im je ta Rusija dala osim sto im je pokupovala naftni sektor pa im sad prodaje tu istu naftu.Djikani su halucinativni šizofreničari ubjedjeni u vlastitu bitnost,pa im treba Rusija da bi rekli:Nas i Rusa 300 miliona.
Opet pocinju mitoviv, ovoj budali je bolje da se okupa
Evo i naseg Nemanje. Veci katolik od pape. Doso i on da se Rusu u paksu zavuce.
Izađi čovjeku iz ŠUPKA!