Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umisto sprida usa nam je sazad
Pozdrav iz Wuhana, koliko god da pricaju o crnim scenarijima, ja trenutno ne poznajem nikog zarazenog u Mostaru. Poz svima u BiH
E pa kad ste pravili derneke sa cajkama, niste o tome razmisljali.Glumili ste da na kamenjaru ne vaze mjere na nivou Federacije, samo da pokazete da se Federacija nista ne pita. E pa gospodo Srbokatiolici, sad kusajte sto ste skuvali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ne ulazi samo sazad, ulazi đe stigne batko moj....
Klasican HDZ uhljeb. Plenkovic i HDZ Hrvatske u toboznjoj dusrebriznistvu Hrvatske prema BiH, kako vole reci iz Politickog Zagreba, godisnje milione eura salju SKB-u Mostar sa ciljem da Covic omoguci lijecenje Hrvata iz Metkovica, Opuzena i drugih mjesta u Mostaru kod nas umjesto da idu svojima u Split i Zagreb. Kvesic ima ogromnu placu i nema odgovornosti. Ko Ankica Gudeljevic
E pa kad ste pravili derneke sa cajkama, niste o tome razmisljali.Glumili ste da na kamenjaru ne vaze mjere na nivou Federacije, samo da pokazete da se Federacija nista ne pita. E pa gospodo Srbokatiolici, sad kusajte sto ste skuvali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Merima jadna šta uradi.
Reci to svome vođi, njegov potpis fali
Najvaznije je da ne udje sazad i samo udari po dernecima!
Ma bjezi bola napusi se kite i ti situavija, ko su ti ljudi, ja ni jednog ne znam
Udje ti corona otraga moj Ante ..
Jel opet gostuje Tanja?????Odron kako sebi ne mislite dobro.Diskoteke krcate i sirite zarazu.
gdje je sad ona glupaca merima sto se rugala forti i slala snimke iz diskoteke
Podnesi ostavku
Tako vam I treba kad volite derneke praviti i praviti se ludi.
Moj mudri Kvesiću ko god uđe sazad nema mu nazad!
Nista opet klubove otvorite,sve ce to mladez pozlatiti
GoldenCube klaster
A smijali ste se pitarima.
Ds nije Sebija kriva?
Prosle sedmice scene iz diskoteke - ove sesmice vam uso i sprida i sa zada...