Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko Lagumdžija, najveći štetočina i prodavač have u poslijeratnoj BiH historiji. Molim te nestani, dosta vas je vise bilo.
@JosJedanBezVatreRLD Nikakvi paketi ne dolaze u obzir,koji sadrže entitetsko glasanje.
@BuljevarUbavkin Taj siromašniji dio BiH će sam da moli da se ugasi, a već pravi Srbi podrzavaju građansku BiH u kojoj bi neki od njih npr šarović ili Mektić možda bili i prvi predsjednik građanske BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da budem iskren nisam pročitao aprilski paket i ne znam šta piše u njemu, ali više vjerujem Harsiu Silajdžiću nego Zlatku Lagumdžiji, ali da ne bi ostao ovca i morao nekome vjerovati danas ću naći taj dokument i pročitati. Dosta smo mi bili neupućeno stado, vrijeme je da se počnemo zanimati za svoju budućnost!
Zlatko....Nijaz će na onom svijetu nokte da ti čupa cijelu vječnost...
Isprdak
Sijadžić je u pravu! Dokle god imamo entitetsko glasanje, to nije napredak! Pa i sad imamo entittetsko glasanje! Dobili bi neke prednosti ali bi dobili mnoge nedostatke! RS može blokirati sve aprilskim paketom! Pogledajte sad slabost bosnjaka i hrvata u RS-u! Entitetsko glasanje se ne smije usvojiti! Manje smo izgubili neusvajanjem nego da smo usvoliji! Brže bi jedno ušli u EU i NATO ali i to će biti kad se kvalitetno donesu ustavne promjene!!
Nakon dugo vremena Zlaja Slučajni objasnio neke stvari uspješno.
Taman kad čovjek pomisli da si malo došao pameti ti, Zlatko, ponovno pokažeš svoje skriveno licemjerno lice. Kriviti čovjeka kojeg niste podržali u njegovim namjerama i kojeg ste zajedno sa strancima protjerali iz politike a vi i dalje ostali je apsurdno. Još spominjete neku suradnju sa HDZ i vojvodom koju vi "savršeni" eto nikada niste imali i na taj način skrećete temu sa osnovne i temeljne stvari zbog koje je, hvala Bogu, i srušen aprilski paket.
Lagumdžija je veliki intelektualni kapacitet, ali isto tako i velika ckapi. Moje poštovanje ako je imao je izgubio hapšenjem generala Alagića da bi se ulizao ovima kako smo eto svi pravili zločine. Čovjeka koji je u top 3 ličnosti proteklog rata. Rahmet mu duši. A ti Lagumdžija, dobro te je bolan.
Kljusina od 100 godina blebece na FACE o politickoj situation unaske..e tesko ti se nama
Mi sitna buranija se možda i ne razumijemo toliko u to, ali ako je onako kako je objasnio Silajdžić na FaceTV onda je definitivno u pravu. A ako on griješi, dajte objasnite pravu stvar.
Neku vece ga gledam na Face..ja mislim...pa bolje je pricao protiv Ivanica i onog Crnadak...ocitao im bukvicu. Ko je gledao znat ce o cemu pricam. Bakir nit smrdi nit miriše...sve što zna reči je udar na bošnjake, a daje podršku SNSDu
Školovan a ne valja
Sta kaze Joe Biden za april i dokle ce mo da peremo ruke sta kazu u kriznom stabu ...?
Da je bilo pokroviteljstva USA i EU to bi prošlo!
Vidi sto se Zlatko uplasio konkurencije, preporucujem salijevanje strahe.
lagumas je shebo ideju socijaldemokratije na ovim prostorima
Treba sve smrdljive,krezave srbe protjerat s teritorije BiH i biće sve ok