Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdžija je najbolje znao pokriti lopovluk njegovih SDP pionira
sve ok samo nemojte zaboravit da je za vrijeme Harisa stvoren Dodik a za vrijeme Lagumdzije kriminal bijelih okovratnika ...ovo danas sto se desava , sprega svega i svacega i niko ne ide u zatvor ako ima para
Ostanite tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dva kompleksaša. Jedanog smjenili zbog bahatosti, a drugi nije mogao podnijeti poraz i napustio brod koji je zbog njega i potonuo. I naravno, i jedan i drugi dobro situirani.
A sta ocekujete da skolovani politicari sa svim pozicijama koje su obnasali i doktorskim disertacijama ne bi trebali biti situirani. Koliko samo naplate od predavanja na svjetskim Univerzitetima i skupovima
@Rusmo2 Jesu ti to boga ti Haris i Zlatko patriote? Pa prvi rusilac Aprilskog paketa i pobjegulja u Stambol ostavivsi narod da se pati s posljedicama njegovog djela i ovaj drugi Slucajni prolaznik i levat koga je Bakir vise puta navukao nego Sebiju... Eh ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebamo biti realni i reci da od Lagunđije nismo niti cemo imati boljeg politicara.Covjek je nacitan prosao je cio svijet.Nije zavrsio fakultet za fizicku kulturu ,odbranu i zastitu ili nesto slicno kao ovi svi ostali.Recite mi ime nekoga drugoga boljeg i ja cu prihvatiti mozda sam zaboravio.
Šta je problem
Za trenutne lidere Bosansko-Bosnjackog bloka koji vladaju od Ilidže do Kozije cuprije ova dvojica su svjetski nivo posebno Silajdžić. Ovi trenutni imaju samo botove i Islamske zajadnice aktivne po svijetu, i bore se za Fildzanistan a ne cijelu BiH. Da je tako pokazije da su Krajina kao i povratnicka mjesta: Janja, Kozarac, Srebrenica su prepusteni sami sebi.
Obojica islamisti.
Ova dvojica su krvarili za Bosnu dok je Radončić bio kafe kuharica Seferu Haliloviću...
Ko placa te putesestvije? Ako narod placa neak vas je stid i pred Bogom i pred narodom. Sto idete vi? Sigurno ne u funkciji drzave, znaci da guzi#a vidi puta, od poreznih para garant. Samo kod nas.
A I vas dvojice je dosta.Pustili ste da nam domaci i strani izdajnici otmu sve I sad ste nasli da palamudite.Mi bosanci smo postali najugrozeniji u BiH a kamoli u Sarajevu u kojem smo ostavili svoje zivote.Mi drugu zemlju nemamo kao Srbi i Hrvati.Sad u Sarajevu ti kolo vode Srbi I Hrvati,samo u Sarajevu mora biti nacionalni kljuc,dok u RS i HNK ne mora.
uhljebovici, za svo ovo vrijeme sta su uradili za BiH? Ja kad vidim ovog Lagumdziju nemam apetita 7 dana poslje.
Sta vi imate pokrivati, vi se jos jedino mozete zemljom pokriti
Grobari socijaldemokratije i gradjanske ideje...Obojica...
Silajdzic gospodin covjek i priznat na zapadu ne kao ovi danasnji lideri stranaka,nacionalni cobani.
Novi fosili
Politika im donjela pare, mladje zene, putovanja, nekretnine, privilegije, samo im nije mogla kupiti slavu i to da ih ljudi koji zive ovdje cijene. A sta je bilo sa drzavom ciji su politiku vodili. Pa totalno shebana dok su se oni, a i ovi sto vladaju 30 godina bogatili.
Bolje da ste ostali kou. d kuce, obojica ste za mirovini Ovdje je svakako lose bez vas a s`vama dvojicom moze biti samo jos gore.
Koliko god ova dvojica imali aferima, svjetlosnim godinama su bolji od cijele trenutne postave iz svih opcija. I mogu uraditi više nego svi ostali zajedno.
Selma potrosila sve pare pa mora Hare da tezgari. Ovdje je na fotografiji sa slucajniim prolaznikom.