Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste samo trebali podržati i pustiti nas da završimo posao. Danas bi Balkan bio mirniji od djeteta na tuti !!
tango...što niste vi?što ne podjeli ste na ravne časti oružje koje pokradoste pa da se pobijemo kao ljudi?ah da, vi ratujete samo sa nenaoružanim, djecom i ženama i to ako nemaju ni toljagu u rukama 😂😂😂🍌
@PanSlavic znaš kako je Hamdija Tigar rekao onom u skupštini - ja kuda sam išao ti nisi smio pogledati ! Ali ti nisi neko kome se ja trebam objašnjavti, pa i neću.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nešto me strah ove izjave............
da dovrse posao, nadam se ne onako kako je zamislio b.klinton prije dejtona
Joj al ga ovaj pretvori ništa u život jetsettera... Samo negdje putuje, prosipa šuplju
Zemljo, otvor se! Isti oni koji su nam skrojili luđačku košulju u Dejtonu 95', danas kažu kako nisu završili posao u BiH. Zlaja, odavno te nevih, živ li si?
Nemojte vi završavati posao, molim vas. Svakoga dana osjetimo posljedice vaše politike.
Generacija zavadila,generacija ratovala i ginula ,generacija nema svjetlosti u tunelu. Koliko jos generacija treba za malo mira i malo boljega zivota.
USA i NATO su odgovorni za svo ovo stanje Armija RBiH bi očistila komplet RBiH
Zna se koga je trebalo riješit da bi drugi imali mir u blagostanje na balkanu,hrvati su vas pošteo najurili z vaše krajine,to je bila borba sa ravnopravnim borcima,živjela oluja
Pa nisu jos zavrsili posao, trebalo je biti onako kako je Klinton zahtijevao...
@Barley Olbright je bila svo vrijeme protiv toga što insinuiraš, a i Klinton je ubrzo poslije promijenio mišljenje i dvaput bombardovao Srbe, tako da bolje se ne provaljuj...
Lopov level PRO EDITION
Mi prije svega moramo napustiti defanzivni polozaj kada je u pitanju obracun sa onima koji ruse i blokiraju drzavu.
Kakvi su lopovi sad na vlasti, ti si "MEHLEM"
Ma jok, gdje ce!!! Nego, nasa duznost je da se poniste posljedice agresije i genocida nad Bosnjacima tako sto ce se eres ukinuti cime ce se postici pravda i mir!!! Ako medjunarodni poredak mora biti obnovljen onda je to na slucaju Bosne kroz ponistenje posljedica genocida, posljedica koje su sazete u entitetu eres!!! U presudama protiv Karadzica, Mladica, Srbije stoji da je vojska RS ucinila genocid. Moramo genocidnu svijest shvatiti jos ozbiljnije.
@gooUser1588095686 Tebi u zivotu najbitnije da oni koji ljudima prodavaju cenera za cvaju natjeraju nekoga na izvinjenje za zlodjela ....
Znači Mile je stvarno potpisao MAP. Medlin Olbrajt: „Mi nismo završili posao u Bosni i Hercegovini. Naša pažnja mora biti kontinuirana. Moramo se vratiti da radimo na onome što smo započeli“.
kucka je zavrsila sa politikom