Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucica vodom poljevaju
Hvala Zlatko 🇧🇦⚜
@Aiwa Pa zna se ko je počinio genocid. Nisu ljudi panglu pa da ne skontaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zlatko vam ga glatko
Lagumdzija je Kumrovecka politicka skola i bojim se da ce istinska pozadina ove rezolucije razocarati mnoge Snjoke.
Ali ipak,temelj ove rezolucije su presude međunarodnih sudova za ratne zločine :)
Kud ovaj Lagumdzija ne ode ranije,konačno je koristan negdje,ovdje nam je i on decenija izgubio, a i.on sebi vala
Sta god je uzeo, to je i usrao. Pic.a jedna narcisticka.
"....ne može odnositi na bilo koju etničku, vjersku ili neku drugu zajednicu u cjelini". OK, piše u cjelini, a ne piše u većini jer većina jednog naroda i dalje negira genocid i veliča ratne zločince, a negiranje je završna faza genocida.
Zasto rezolucija koja nema pravu konstrukciju tj govori da se u u BiH negdje u Srebrenici desio genocid. Kako znam genocid nije gripa, kolera ili nesto slicno pa da se pojavi i nestane. Zasto ne nazvati pravim imenom desio se genocid mucko istrebljenje Bosnjaka Muslimana od strane Srpsko Crnogorskog agresora domacih Srba dojucerasnjih komsija i barem onih 80% Srba i Crnogoraca koji i danas podrzavaju ono sto se desilo tamo. Tj podrzaju Ratka, Karadzica i ostale monstrume.
Uz drugi amandman ste trebali priložiti i orginalan dejtonski tekst u kojem piše da je narod u BiH KONSTITUENTNI što znaći sastoji se od vajkada a ne da ga etnonacionalisti neprijatelji međunarodno priznate članice UN krste kako im odgovara i pokušavaju predstaviti da smo se sastavili 92 ili u Dejtonu 95 godine.Ni SRBSKA,ni HRVATSKA,ni BOŠNJAČKA već BOSANSKA.BOSANSKE NACIJE,BOSANSKOG NARODA bilo koje vjere ili nevjere što je ionako privatna stvar bio.
zivis u zabludi umrlo Bratstvo i jedinstvo prije 35 godina bukvalno.
Znamo svi mi i svijet ko su genocidaši bez da se imenuju, glavni genocidas i ratni zlocinac vodi srbiju
Zlaja svaka čast. Bošnjacka politika dve vise lici na jevrejsku.
Bošnjačka politika je bila od sabora 93g a možda tajno i ranije za BOŠNJAKISTAN (palestinizaciju) podjelu BiH i vjetar u leđa neprijateljima cjelovite suverene i međunarodno priznate BiH po želji njenih građana BOSANACA izraženoj na referendumu 1.marta 92g što je i jedino ispravno.Sve poslije je volja pojedinaca bez saglasnosti građana BiH pa i to da nakaradni dejton nikad nije potvrđen na parlamentu BiH.
Sada će ovu rezoluciju AV proglasiti velikom Srbijanskom pobjedom u u OUN i svijetu. Naravno da će mu se pridružit i onaj sa ove strane Drine.
Kad se usvoji aBda,za kratko vrijeme Kosovo pokrece isti postupak,za genocid koji je tamo pocinjen.
Moram reci ovaj Zlatko se popravio i iscupao sa ovom ulogom u UN
On i Becirovic jedina dva dobra politicara u BiH.
zlaja legendo. Jedini i pravi Bh politicar.
A Crnogorcima se sjetim familije NE dolazite u BiH jer NE poželjni, jer ste goFna kao i ovi negatori GRNOCIDA !!!!!! Čast izuzetcima !