Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi O D J E B I T E od BiH kome se ne svidja M A R S u Hrvatsku-Srbiju-Tursku !!!
Bosna je cjelovita i od svih naroda
Halo ti slucajni prolaznik ne potpaljuj vatru.....Mi trebamo da sutimo i ne igramo se rata
slucajni prolaznik
Lagumdzija Zlatko-okorjeli lopov i kum zloglasnih Škrbica jarana Dodikovih
E g.....u sti nespimenu i kosovo kad si tako pravedan i dosledan mars
Tačno mi je žao što Lagumdžija , kojeg nikad nisam posebno cijenio, što nije aktivan BiH političar kao nekad,..toliko nam je današnji "politički estsblishment" beznadežan. Predsjednik Džaferović i premijer Fadil😭,
Naj gore sto ce se sad osokoliti I treba ih na vrijeme upozoriti. Evropa samo prica nista ne poduzima.
Uhhh ti im reci slučajni prolazniče tebe će se prepasti sigurno
Profesore, svak čast za iurečeno!! Nego Profesore, vati se u SDP-e i dovedi ONO u red, jer Nikšićev podpresjednik Mijatović, kako prenose mediji: Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović osumnjičen je da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja u vrijeme dok je bio direktor Ekonomskog instituta u Banjoj Luci.
Razum treba da prevladava a ne Ego Inat
Tu kukavice da sutis
Da si ti Lagumdžija DEBILU htio da BiH bude jaka - uveo bi II AMANDMAN kao i u SAD. Da se narod sam od sebe nauružava i da bude spreman. Jer svi mi znamo da ste vi NESPOSOBNI osim da ukradete sebi i da živite u luksuzu. Za to ste "sposobni" itekako. Zato MRŠ pseto jedno! Evo gledamo na primjeru Ukrajine kako joj "pomažu". Samo tople riječi podrške a za sve ostalo LOVA prvo pa onda "prijateljstvo".
Pa tako su i govorili i rusima u Lugansku i Donjecku da je pametnije pa ljudi nastavili po svom i evo za kratko vrijeme ce biti u sastavu Rusije...
Kako ce odustati kad vide sta ce se desiti u Ukrajini? Pun mi k... ovih diplomata...
Koliko god mrzite Srbe dzaba vam