Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste trebali 2 dio stvarno
SDA-ov igrač to je jasno. Prije ih je direktnim učešćem u politici održavao na vlasti, za lične interese, sad pokušava indirektno pljujući po SDPu. Ljiga od čovjeka, jel može iko da mu objasni da je njegovo mišljenje irelevantno, i nek se opusti malo. Sjećat ćemo ga se po želji da ispadne pametan i nadmen a ustvari na kraju gubitnik koji ništa nije uradio za svoju državu.
Cekaj, a ko je ono instalirao Niksica? A, da. Reketas Zlaja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije ovog SDA platila, jer nešto se aktivirao a svakom njegovom izjavom SDP gubi glasove, prekini tamo nesrećo jedna od kud ti u zadnje vrijeme iskačeš, bolje kad te nema
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744, on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom, želim vam sve najbolje.
Na stranu njegov karakter koji se mnogima be sviđa, Lagumdžija je ostavio rezultate iza sebe. Za njegove vladavine, HDZ se nije ovako šepurio, auto put je pravljen puno bržim tempom, a čovjek se susretao sa najvažnijim političkim liderima. Dokle su ove sadašnje poglavice dobacile? Naklanjaju se Erdoganu sto puta, a domet im je posjeta predsjednika Moldavije.
mrsko ljudima citat,pa polete ironicno pisat o duzini clanka,kako bi ili ispali pametni ili dobili lajkove, ili mozda oboje.ja sam za ovih 10 minuta citanja naucio vise nego u 20 godina zivota.mozda je to moja neskrivena ljubav prema njemu.i neka je.samo, pravit cete vi njega od blata, on je 30 godina ispred nas.ustvari necete,neka vas na temi kafa,kava ili kahva.ponovo,sjedi nahrani pasce za vise i nisi.
Da ti kažem zašto se tvoj voljeni Zlaja sada latio pera i objavljuje svijetu -"urbi et orbi" svoje mesijanske poruke i memoare? Zašto sada pljuje na Nikšića? Zato što to radi po nalogu iz SDA ! A zbog SDP- ovog odbijanja da prihvati koaliranje sa SDA pred ove izbore, a na što ih je pozivala SDA. I tu sada palamudi o držanju riječi i principijelnosti
Još uvjek mi zvone riječi veličanstvenog DURAKOVIĆA, koji bacajući doķumete za govornicom, skoro plačnim glasom izgovara: "AKO OVOM ČOVJEKU (Z.L) PREDATE PREDSJEDNIŠTVO SDP-a, ZNAJTE DA ČE TE ZANAVJEK UNIŠTITI SOCIJALDEMOKRATIJU u BiH. SLAVA ti veliki NIJAZE.
Sta hoce ovaj covjek? Zafalilo za vilu u Rovinju?
Ostani djubre do kraja.
Ova faca je stvarno nevažna u aktualnom poretku
U očima mu se vidi i na licu mu piše PREVARANT
Za koga sada radiš NAJVEĆI SARAJEVSKI PAKAŠU?
Zasto se ovaj dzuturum pogani forsira u medijskom prostoru
Profesore Lagumdžija, ako je i od tebe dosta je. Prestani vise obmanjivati javnost. Ti si taj koji je uništio socijal demokratiju i razvalio SDP. Ja još nisam zaboravio kongres SDP i riječi dr. Nijaza Durakovića rahmetli.
Jedino što se slažem je da niko nije od Harisa išao u bijelu kuću, to je ne vjerovatno!
Grobaru socijaldemokratije, ne zelimo te vise u politici! Skloni nam se s ociju, grobaru!!!
Lagumdžija je prefrigani politicar kojem je samo novac na pameti. Njega nista drugo ne zanima! Posto vise nije u prilici da krade, sad napada SDP koji koji mu je pomrsio racune! Ne zaboravite, ovaj covjek je podrzao Vucicevu ideju Otvoreni Balkan!!! Zar je potrebno jos nesto reci o kakvoj licnosti se radi!
Smetljar