Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno imamo izuzetno jak tim u Americi...
GROBAR SOCIJALDEMOKRATIJE KOJI JE UNIŠTIO SAN OBIČNOG GRAĐANINA ZA USPOSTAVOM SOCIJALNE PRAVDE I VLADAVINE PRAVA. GDJE SU MILIONI ADIL-BEGA?
Jadna BiH sa svim ovim lopovima.Ali i sami smo krivi,uz izdašnu "pomoć" stranaca da imamo ovakve ,ne možeš nazvati lidere,nakaze u vlasti ala Dodik,Čović,Izetbegović, Lagumdžija,Bečirević.... itd. Prije 15 -20 godina,za dodika, Lagumdžiju,čovića su bili takvi,kao beton čvrsti dokazi korupcije da ih ni njihov sud ne bi mogao osloboditi a oni samo stavili predmete u ladice i svi odošmo u 3pm.
Naš čovjek za Državu BiH na pravom mjestu.
I meni bi bila
FUJ,FUJ! Ovu neljudsku, nemoralnu i prevarantsku diplomatsku nakazu u UN. Bravo Bečireviću i trokljkaši.
Malo je reći da je ovo hohstapler...
Fuj
Koji ljigavac...Ovakvi bi i majku prodali za diplomatiju i uzivanje po velikim metropolama.
Uvijek je samo licni interes i promociju gledao, sramota da je Denis ovog predlozio
Realno ta funkcija koju obnasas, dobro tebi i tvojima. I nikome vise
Komunjare jašu od 1945. i nikako da sjašu
Zlojo nije komunjara. On je samo prevarant. A vi lopovska meljdus ste napokon na svojim mjestima. Šteta je samo što uz sirovo gori i suho pošteno. Sa kime je Alija bio u paktu sav svoj politički živor u BiH? Pa sa Zlojom Prevarantićem!
Jel slučajno prolazi kroz New York ili će tu ostati dugo?
Dobar je , ako nije blizu kase , 😉