Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo YU milijarderski dug su podijelili, a sve medalje, prva sportska mjesta i sve što je pozitivno od bivše YU,hoće sebi da prepišu
Još samo da kazu da je Tito bio srbin hahahahahah
Pangea se izvorno zvala Srbija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo Alan Ford roman me bolje nasmije , Vujke ponavlja laz da bi nekada bila prodata kao istina . Srbin kada izadje iz Srbije sazna pravu istinu i to je onda šok . Sad je taktika Vujketa Cijeli svijet laze a on je jedini koji istinu govori hahaha
Mene su jednom napali kad sam rekao kako bukvalno na zapadu niti ko zna niti je koga briga i za jednu balkansku zemlju - ti se krećeš među neznalicama i glupanim, sva elita i krema zna ko je srbija i kako su ih srbi spasili, bla bla rotschild, bla bla kralj Edward, bla bla bla bla
Je li istina da ce Zlaja osnovati novi SDP kad ovog Bosnjaci ugase na sljedecim izborima?
Je li Zlaja pitao Dodikovog pionira SNSD Mijatovica smije li on govoriti u ime SDP BiH?
A što mu ga Zlaja .....
Niko u novijoj istoriji nije uspio svoj visoki intelektualni nivo ovako jeftino prokockati.
Ne treba zamjerati ljudima sa spec potrebama svakom se to može desiti!
PA KO JE NASLEDNIK JUGOSLAVIJE PA SRBIJA KO JE PRAVIO I PRVU I DRUGU JUGOSLAVIJU SRBIJA KO JE HTEO IZACI IZ NJE PA VI GOSPODO STA SAD HOCETE??
Prva iz SFRJ je izašla Srbija svojim Ustavom iz Septembra 1990. godine gdje je explicitno napisala da se NIJEDAN ZAKON IZ USTAVA SFRJ NEĆE PRIMJENJIVATI NA TERITORIJI SRBIJE! Tačka!
TKO JE TEBE UČIO DA PRIČAŠ GLUPOSTI JAVNO!! ZNAŠ LI Ista
Vučic ce reci da su Dodik i Šeselj pravoslavci
Kao i da familija vučić nije imala ništa sa ustašama!
Idu izbori a nema ništa da se ponudi. Ni put, ni železnica, ni plate, školstvo, zdravstvo. Ali uvek su tu Srbija i Hrvacka. Reči su jeftine.
Slatko je slatko, lele što je Zlatko...
Sve je tako al ako zanemarimo što državnost Jugoslavije proističe iz državnosti Kraljevine Srbije i što je Srbija napravila tu Jugoslaviju. Naposletku poslednja je iz nje i izašla i nasledila sve njena prava i obaveze. No, mislim da Zlatka ustvari boli činjenica što postoji RS pa otuda ove otrovne strelice ali to je istorjiski fakat i to se neće menjati, a ovakvim istpupima RS če se samo čvršće vezivati za Srbiju.
Lev.atu kraljevina shs je nastala prije nego se srbija pridruzila njoj. ... ti informer znanje
ABd kao i hrvatska Krajina!
pa demagogija i istorija su osnova dozivotnog predsednika svih srba
hahahahahaha Vule legendo, nije ovo boj na Kosovu da se desio prije puno godina, da nema traga nikakvog pa da mozes lagat. Papiri imaju bolan.
@007, da,imaju papiri. Vi imate jedan problem! Znanja nemate, ali imate potrebu da pišete smejurije. SRJ je nastavila pravni kontinuiet. Sad kada bi ti znao šta znači to.
Ne podnosim Srbiju, bio sam borac ARBiH, ali Slovenija, Hrvatska i BiH se se otcjelpile od tadašnje Jugoslavije a Srbija je ostala kao pravni nasljednik. Ne volim to, ali Srbija je nasljedila SFRJ.
Očito da ne znaš da je Srbija ustav donijela 1990 godine , gdje sebi priključuje Vojvodinu i Kosovo, između ostalog u članu 1. Piše: Član 1. Republika Srbija je demokratska država svih građana koji u njoj žive, zasnovana na slobodama i pravima čoveka i građanina, na vladavini prava i na socijalnoj pravdi. ZNACI PRVA JU JE NAPUSTILA ;) INFORIMISI SE PRIJE NEGO POVKERUJES SRB HRV PROPAGANDI
https://bs.m.wikisource.org/wiki/Ustav_Republike_Srbije_(1990)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Laž je vječiti saputnik srpske politike!
Srbi kao narod su nastali prije svega i svacega!
I od nicega...
Vucic dosao u UN koja je u New York u USA, a prica kao da je u Srbiji na PINK televiziji. Stvarno bi sam sebe, mogao nikada postediti od g*u*o*ti