Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i Uticaj Hrvatske i Stranih Ambasada
Opet ova propalica i slučajni prolaznik.
Stao sa ženom na semforu u najnovijem mercedes đipu, sami oni i neki zajebanti i vidiš na facama da se boje naroda jer su sve opljačkali od istog.
Sprčio mu Silajdžić ženu.Kurvari.Mogu malo i mijenjati.Sreća omatorili brzo će krepavanje.
Ako hoćeš neku funkciju u Bosni moraš psovati protiv Rusa i biti spereman u svakom momentu lizati guzicu amerima (NATOvcima)
Nije to ruski uticaj, nego mi sami naginjemo Rusima jer se osjećamo napadnutim sa zapada.
Vise vrijedi ovaj intervju Lagumdzije za Washington Times nego sve izjave Bakira i ostali ameterski Bosnjacki politicara
Ovi komunisti ponovo hapse, da narid ima o cemu pricati dok Dodiku i Covicu daju sve sto pozele. Tandem Konakovic i Lagumdzija.. Blago nama.
Druze Zlatko, ne moze te oprati hiljadu bosanskih voda. "Usro si i sefa i stanicu" a nije ti trebalo. Kamo srece da uzivas u penziji, duga ti bila i da uzivas u njoj. Popusti nas obicne smrtnike da se mlataramo, ne trebas nam ni sekunde.
Ovaj lik od svojih političkih aktivnosti najviše doprinuo sebi
Ovo pasce je najvecev zlo. Uz to je kukavica ljigava sve ce nas prodat ko one arape sto je isporucio u gvantanamo. Da ne govprim o cipsu i sluzbi za indirektno oporezivanje i carinu.on je dno zadnje.
Samo Bošnjak spašava Hrvatsku i BiH. Vojvoda Čović neće samo uništiti katolike BiH, nego i Hrvatsku cijelu. Recimo, mi odemo Bošnjaci nekuda, nebitno gdje, šta mislite ko je sljedeći da ide odavde? A to se naravno neće desiti, jer će ovdje milioni da ginu za Islam, čega se i ruskiji plaše.
Po mom mišljenju je lagumdzija prvi čovjek putinove rusije na balkanu, i da je dodik samo njihov kurir, ali kad vidite kakvim nečasnim,,biznisima,,se bavi ovaj slučajni prolaznik dobijete takvu sliku
Slučajni prolaznik, nikako da odeniz politike, čovjek bi rekao da je stvarno prepametan i nezamjenjiv, a prosjek obični, i grobar socijaldemokratije u bih
A sto je ruski utjecaj gori od americkog, engleskog, svabskog? Ko je to ustanovio i dokazao?
Pa ruski "utjecaj" te napadne bombama , tenkovima, avionima. Ovaj evropski te napadne u mozak. Pa ti skontaj kad dijete nema jednog dijela tijela, da mu objasnis kako babo dobro razumije kako svjetski poredak funkcionice.
Lagumdzija je lobirao ovih godina za Rusku Federaciju, vidjecemo šta će sada raditi
Lobirao za Kinu, nisi upućen.
Bilo je i drugih boljih za ovo mjesto.
Jok eto reći će nešto kontra očekivanja. Obzirom na tenzije, očekujte jači uticaj Kine i Irana u budućnosti.
Lagundzija, ti zaista ne razumijes politiku. Konstantno zelis nj da se bavis vjerovatno zbog materijalnenkoriati i gladi za vlascu ali si politicki nepismen cak i opasan po BiH.....Trebala je SDP bratija da ti vraca neki dug iz svog dzepa a ne preko BiH i ledja gradjana