Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuce u okolini su pune oruzja sto dokazuje zolja koju ste nasli i slikali a na njoj jos paucina sto znaci da je nije dirao nego ste je vi nasli tu.
Aha sad ce biti pravdanja. Cuj covjek francuz. A sta sve niste izjavljivali. Sta je ono urlao? Mup ptpc se ne moze nista vjerovati
Zašto se još niti jedan migrant nije doveo na Sud da nam javno objasni šta se tačno desilo i odakle on tu sa punom maršrutom kretanja i preko koje agencije dolazi! Sve nešto odimidodjimi priča sa naglaskom da je imigrant i mi odmah svi znamo o čemu se radi! Očigledno da neko ne da d saznamo istinu!
VEC GODINAMA NA DJELU JE MEĐUNARODNA MAFIJA ZA SVERC MIGRANATA PA ETO IMA I FRANCUZA. ETO HRVATSKA JE OPTUZIVALA BIH A POSLJEDNJIH UHVAĆENIH 10 ORGANIZATORA U HR SU SVE NJIHOVI GRAĐANI. EDI
Nenad Komlen
Kartel momci
Šaljite nato rs policija napala francusku
Ja sam ocekivao ds bude SNSDov kadar
Nezavisne novine su pisale da je to onaj covjek sto je nestao u Gorazdu.
Znamo, dosao iz Francuske po svoju bracu ALI sta su radili civili sa oruzjem tamo??? Zasto ste ga ubili??? Niste mu dali sansu nego ste nasjeli na pritisak domaceg stanovnistva.
Kao da je ove koji izazivaju strah i paniku briga je li u pitanju migrant ili nije. Isto smo vidjeli i u Velikoj Britaniji, očita laž pokrenula je lavinu nasilja. Što bi rekao Trump, svako ima svoje Haićane.