Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najvažnija vijest koja će presuditi trenutnoj vlasti. Sve se može oprostiti ali udar na egzistenciju - ne može.
Gledam kroz proz ili ako hoćete s balkona. Djevojka hrani veoma skupom hranom mačku koja svakako obitava pred buregdžinicom a njena komšinica, starija gospođa s malom penzijom prolazi gleda i gleda i gleda...
SDP je u svojoj predizbornoj kampanji jasno naveo izgradnju Bloka7. Dosli na vlast i odmah prevarili glasace i odlucili umjesto izgradnje poskupiti struju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako to da EPHB ima profit, EPRS ima profit, u istoj godini EPBiH ima gubitak i to ogroman? I to gle cuda dok su postavili za glavnog ekonoma osobu 73 godiste zavrsila ekonomiju u Travniku, apsolvent engleskog i polaznik master studija... Jel to nije bio niko kvalifikovaniji da vodi ekonomiju tako vaznog preduzeca????
Fadile vrati se narod te treba..
Zato što je prethodna SDfA uprava napravila katastrofalne poteze i proizvela gubitak koji nećemo nadoknaditi ni za pet godina. Bitno je da su Andelija, Fadil i onaj njegov ministar namirili svje potomstvo, bar jedno 10 narednih generacija
MA SVI NA ULICE , DOSTA VISE
Sram da vas bude kriminalci ,izvozite struju a nama dizete racune - zasto - koje je opravdanje jadovi jedni ,jedini razlog za povecanje cijena jesu nova uhljebljavanja p
EP RS u profitu a struja skoro 20% jeftinija nego u EP BiH kako je to moguce
Ma povećjete, bolje za jedno 50 posto. Može narod trpit
Meni ništa kao teško bolesnoj osobi ne preostaje nego da se objesim jer nemam pored lijekova novca da plaćam sva ta poskpljenja.
Nemoj, samo će ti se smijati ovi bezdušnici na klixu i narodu. Nemoj !
Znate valjda da postoje subvencije za socijalno ugroženo stanovništvo.
Doći će do poskupljenja struje. Na prosloj sjednici nije usvojeno poskupljenje, pa je zbog toga u medjuvremenu promijenjen sastav FERKa na način da je i ova institucija ( jedna od rijetkih preostalih) stavljena pod direktnu kontrolu HDZ-a. Bošnjo sretno ti bilo sa tvojim političim samoubistvom.
Čudi me da i za ovo nije Dodik kriv. Malo samokritičnosti ne bi bilo na odmet. Da nije SDfA uništila ovu kompaniju ne bi nam trebao Čović kao izgovor.
Fadile vrati se narod te treba
Hoće, evo samo da odradi ovu zatvorsku kaznu za prevaru naroda, pa će se vratiti da ih ponovo vara.
Zavrsene trke formula idu trke cijena😱
Ajmooo da vidimo ko ostaje na vlasti :)))
@Aruba,Bas bolesno i ja sam svjedok tome nazalost cesto
Samo demonstracije i prije izbora a na izborima će biti pometeni posebno SDP koji nas je prevario i kartel stranka NIP.
Vlast ovisi o ovoj odluci.
DEMONSTRACIJE 2014 ⚡️
Što ovo nije na naslovnici, od ove odluke zavisi biti ili ne biti na veliki broj ljudi.