Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je najveće razočarenje za sve poštene bh građane! "moja Lana", kada se toliko tobože brinete o Mostarcima, reci nam šta ste poduzeli kao opozicija po pitanju straštenih para za klimave i rupave trotoare po gradu, a koje su tek nedavno stranačke firme "izgradile"?! Šta ste poduzeli da se deponija trajno izmjesti min 20km od naseljenih mjesta?! A šta protiv korumpiranog urbanizma? Ma spisak je predugačak, a odgovor je uvijek: NIŠTA
Žalosno je kakvu opoziciju imamo! Ne radeći ništa u biti su idealna opozicija vladajućih! Svi se samo nadaju glasovima od razočaranih građana i naravno visokim platama, a socijaldemokratije nema tu ni u tragovima. Ko normalan bi pustio da državu vode ili prekaljeni kriminalci (a pune su ih sve stranke) ili pak ovi što pojma nemaju ni o ekonomiji (jer nemaju ni jedan radni dan u realnom sektoru!) niti o bilo čemu. Ali očigledno mase to puštaju, pa se pitam jesu li mase "normalne"
Ovu zemlju treba neko uzorati i posaditi marihuanu,a sve ove naše političare na Grenland istjerati(kad kažem sve,mislim baš sve)
Ponasaju se bas kao da im je 'babovina'. Narod ih je vecinski izabrao i ima pravo da zna kako se to i o cemu oni dogovaraju. Ovakav nacin ponasanja, ignorisanja javnosti i medija ne smije da bude sistematski. Demokratija je ovdje davno umrla, izbori su tu da se narod zabavlja. U nas je odavno diktatura do sada nevidjena- imamo 3 Diktatora.
valjda, djedovina? nikad čuo da neko nasljedstvo imenuje po baki..svašta
A ti samo izjave daješ, skupi i organiziraj prosvjede. Neces glasa ovako.
Lijepa dama.!!! Ciji je kadar?
Eto, je li sad vidite ovce da vas cobani sisaju...oni se dogovaraju, jedu, piju, a vi zivite zavadjeni i podijeljeni