Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm napravise spektakl od ovoga. Postujem, izgeda top ali odvadite malo. Do sada smo trebali imati zavrsen autoput a oni prave ceremoniju za cca 11 kilometara. Meni su gori mediji sto im daju toliku paznju. Treba se prenijeti da je otvorenje, dati info neke reda radi i to je to.
Po 500-ti put Šćepina tiskovina i Klix nas obavještavaju da je BiH dobila još 11 km autoputa. Zašto ne napišu da je taj autoput zameo kulturnohistorijski biser Počitelj, da je u gradnji istog od 12 inženjera bilo 11 Hrvata, da je sav protokol otvaranja (od muzičkog permormansa do prisutnih političara) bio kao da je građen hrvatskim parama a ne bh. novcem. Sve u svemu nigdje ništa oko tog mosta ne miriše na BiH, osim propaagande u nekim bh glasilima.
bila bi druga priča da je SDA na vlasti
Bez obzira na ime, boju, zastavu ili svojatanje. Most je tu, vrlo znacajan i pripada narodu Bosne i Hercegovine. Nas je i nama sluzi. Iako sporo i na balkanski nacin, moze nesto i kod nas. Jedna si jedina
U daljini pogled mi se gubi.
a gdje je Z.Milanović na otvorenju i puštanje u promet mosta
meni ne treba
Hoće li kompletan autoput biti gotov do 3000. godine!?
vrati kucu lasicu
5C projekat autoputa ne ide na ruku hrvatima jer im madjari idu na more preko BiH, kraca ruta u svakom slucaju.
šta je ovaj most za privredu BiH, ništa samo služi za izlaz na more i odlazak za Split a privredi Bosne nebitan
koja privreda,misliš na onu koja je uništena zadnjih 25 godina
Ovaj vjeciti direktor necega treba odgovoriti na brojna koruptivna pitanja. Da ne bude kao sa onim Galicem policajcem
Jel se Niskic provozao mostom novim Tuaregom, znal se sta
kažu da su vidjeli Foodila ili him se pričinilo
11km zemlja gori :) sta bi bilo za 500km lol
Iako se tokom gradnje nazivao, a u samom projektu nosio naziv "Most Počitelj", zvanično će, voljom HDZ-a i potpisom direktora Autocesta FBIH Denisa Lasića, nositi naziv "Hercegovina". Prije nego je Lasić donio odluku, širu javnost u BIH je o nazivu mosta danima ranije obavijestila medijska prohadezeovska mašinerija. Autoceste Federacije BiH potrudile su se da se promijeni i ime tunela Počitelj.
Na kraju, ne manje važno, prisutne će zabavljati Hrvatska glazba Mostar, Antonija Batinić i HKUD Rodoč te Klapa Drača koja je zapažen nastup imala i na komemoraciji ratnom zločincu Slobodanu Praljku u Zagrebu izvođenjem numere 'Zemlja dide mog' i himne RH Lijepa naša.
@Gjuro pa red bi bio kako su krenuli
Kako nije, rok se probio koliko i gradnja je trebala trajat