Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Rusi i Kinezi su svaki put ulagali veto kad se odlučivalo za BiH sve su blokirali tako da im želim sve najgore
To prvo srbima, a posebno “samo srbinu”.
Ako se Japan naoruža jao se vama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tko ce na kraju ostati uz USA?Sve seli u Aziju.Mislim da je krajnje vrijeme da EU prestane lizati guzicu USA i zapocne voditi nezavisnu politiku.Ova zapadna solidarnost je obicna floskula i jako steti Europi.USA je brod koji tone i povlaci za sobom sve koji je slusaju.Iznutra USA jeste demokracija ali ono sto su godinama radili po svijetu je teror i pljacka.Sad kada im se vise ne moze dici pokusavaju uvuci cijeli svijet u svoje probleme.
Sanjaj ne dosanjano. Azija u kojoj svi mrze svakoga je uprivisnom miru radi prisustva Amerike. Moze Joe da se vrati na svoje ostrvo, onda ce svijet reci pomagaj kad Kineska djubrad navale.
Želite samo kakve anarhije u svijetu pa da se onda moze orgijat! Nece ba Kina i Rusija nista moci. USA je jaca od obadvije zajedno a nije sama!
Kad su Rusija i Kina tako dobre i jake sile, zasto bjezite po zapadu? Uzmite ljepo vase familije i pravac prema istoku, da vidite kako ce vas ljepo docekati… A tek vasu djecu..
Da ne mogu bez njih ne bi izašli, ovo samo pokazuje moc Rusije i Kine.
Kinesčići se digli a Japan im ocitavao lekcije kroz stoljeća unistavanuci ih ko gnjide kad im se prohtije. Gledaj samo Lavrova pijan ko guzica
joj ove istorije koju sam ja ucio, sve naopako, kae japan se digao u ww2 pa odradio kineza zvanicno 20 miliona, nezvanicno civila preko 50 miliona, pa onda platio atomskom, kad ono obratno bilo, kinezi zapoceli rat, uzjogunili se. vidis ti to kako se vremena mjenjaju
Ovo samo nargila-komentatori mogu ANALizirati.
Joj vješti evo smrsah 2kg čitajući. De ta iskupimo da pošaljemo medu tom jadnom japancu garant se nece oporavit.
Dobro,znači udica je puštena,japanci imaju podršku jedinih koji su ih porazili,biće interesantni slijedeći događaji.. Bošnjo,vrijeme je da se probudiš!Ti kao uspavani kameni spavač! POZDRAV DOMOVINI!
Japan je posebna nacija, Kina ne bi lijepo se provela kad bi se zakacila sa Japanom...
Lavorov kockasto glovo
Slava Taiwanu
BOSNA CE PASTI SRBI CE JE SKINUTIIIIIIIIIIIIII KOSOVO SRBIJAAAA TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Smradu
Jel to opet nisi terapiju uzeo?
pa vidi se ko su seronje od ljudi ..
Rusija i Kina su neprijatelji BiH...sto se mene tice mogu svi pomrijet..bolje danas nego sutra
A bas smo od genocidasa i kerojeda bolje ocekivali
Ovo podsječa na ove naše parlamentarce.