Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je NATO htio slomiti Srbe, istresli bi na njih tepih bombe po svim gradovima i ne bi zaustavljali Armiju BiH & HV da pregaze sve do Drine i Dunava. Dejtonom su spasili Srbe golog poraza. Što je najsmiješnije, NATO je koristio 0,4% svojih vojnih kapaciteta da slomi SRJ. Da su dodali još 1%, sahranili bi ih kao Irak, a kamoli da su više koristili.
Lavrov, zrtvovali ste, a da niste trepnuli bar 100 000 ruskih mladica da slomite Ukrajince. I ti nekome drzis lekcije. Fuj!
Nismo ovu sugu odavno vidjeli, on nema pojma
Pokupite one svoje sto ste ih slali u BiH. Puna su ih groblja po Bosni
Lavrov u bobu kao i vi ovde tvrdi da se Rezolucijom pokusava Srbima komplet kao narodu nametnuti genocidni predznak,...vasi mediji, vasi zapadni gospodari itd itd (pokretaci rezolucije a i naslov na Klixu) tvrde da Srbi nisu genocidni nego neki srpski pojedinci. Sad,....ti sam vidi i skontaj ko laze, jer Lavrov upravo tvrdi sta vi bošnje komentarisete ovde o Srbima.
Jadna Srbija, samo su malo počinili genocid a ovako ih se tretira sa rezolucijom.
Kakve su ovo pravoslavno ruske teorije zavjere? Nigdje veze s vezom. Sta je ovaj seronja izfabricirao to nema veze sa zdravim razumom. Koja kretenska nacija
Lavrov u bobu kao i vi ovde tvrdi da se Rezolucijom pokusava Srbima komplet kao narodu nametnuti genocidni predznak,...vasi mediji, vasi zapadni gospodari itd itd (pokretaci rezolucije a i naslov na Klixu) tvrde da Srbi nisu genocidni nego neki srpski pojedinci. Sad,....ti sam vidi i skontaj ko laze, jer Lavrov upravo tvrdi sta vi bošnje komentarisete ovde o Srbima
Otkud sad ova šema sa pravoslavljem i istambulskim patrijarhom? To je nešto novo.Stalno se mora ubacivat neka nova fora za naivne idiote.
To je taj izvrnuto-obrnuti Ruski svet: Zapad je kriv zbog rezolucije o Srebrenici, a ne oni koji su napravili genocid. Zapad hoće da uništi Slavene i pravoslavlje, a ne Putinova Rusija napadima na Ukrajinu, Gruziju i Moldaviju. Hitler je bio jevrej, trava je plava, nebo je žuto, 2+2=5.
ne postoji pravoslavlje,to je paganski naziv,postoji pravovjerni katolici,Slava je paganska boginja slavena,nema to veze sa hriscanstvom
Cilj je slomiti ideju velike Srbije, a ne Srbe. Kad ih toliko volis, vodi ih sebi pa nek ti po Rusiji prave republiku srpsku.
“… za pravoslavlje na kraju krajeva” - bolesno
O kakvom ti prijateljstvu pričaš. Pa Rusi su prvi ušli na Kosovo i povukli se da NATO udje. Bukvalno ste predali Kosovo .
Idi se ogledaj, isti si ko monstrum..
Šta reći, koju posluku porati😁
ovo je stvarno dijagnoza...čuj udaraju I na patrijarha?! Šta tek pričaju o jeruzalemskom? Stave dečki u imenu, prvo državu, pa onda tek Boga I crkvu, I pričaju o vjeri. Pa ovi bi sutra Isusa protjerali jer nije slaven
Haha priča o istorijskom prijateljstvu A svi znamo šta su radili nakon 'oslobođenja' Beograda srpkinjama. Djevojčicama godinama...