Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski agresori su popusili davno na Balkanu, a popusice uskoro i u Ukrajini. Glavni remetilacki faktor, glavni faktor nestabilnosti Europe pa i svijeta. Mozete nam samo podudlati, a Dzaferovicu i Komsicu skidam kapu sto su ovu pijanu mumiju odj*bali
Dodik i Covic bi se veselili al ne vide razlog da ih podrzava zemlja pod sankcijama. Oci su im pune suza i u grlu velika knedla koju ne mogu da probave.
Lovrov dolazi po novu ikonu. Dodik je dobio kamion robe iz Ukrajine.🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sto se jarani fale
@IstorijaBalkanaSRJ dajte molim vas proglasite, mi to i cekamo da dovrsimo nezavrseno
@IstorijaBalkanaSRJ Lutko moja, jak si na komentarima, u stvarnosti slabo...
Povedi dodu kuci.
Vodi ih obojicu😂😂😂...poklanjamo ti ih
Jao legitimni promicatelju,imas lajk od genocidasa...Uspio si u zivotu,zavede ti sviiii
Fašista ima većih problema kući pa bi da prelije malo nama. Sikter
Lavrov podrzava Dodika i Covica! Pametnom dosta! Rusi kontolisu ovu dvojicu uz Milanovica, Vucica i jos par politicara da bi ostvarili vlastiti uticaj na Balkanu i izasli na Jadransko more. Eto narode tko vas prodaje za sitne pare.
Lavrov podrzava Dodika i Covica! Pametnom dosta! Rusi kontolisu ovu dvojicu uz Milanovica, Vucica i jos par politicara da bi ostvarili vlastiti uticaj na Balkanu i izasli na Jadransko more. Eto narode tko vas prodaje za sitne pare.
Stoka i jedan i drugi i treći. Rušitelji BiH, sjeme vam se zatrlo. Svoju zemlju rušite rad svojih j...interesa ali ste se malo zaj... Ništa od toga samo ste navukli na sebe bijes i ljutnju svijeta na sebe, pa sretno vam bilo u propasti
Ma...cu ti konstitutivnu...Ti si se nasao da popujes predstavniku agresorske zemlje...zato me i ne čudi...čudi me što te ovi mediji ovdje promovisu i rusiju iako je proglašena agresorskom drzavom
Koga vi (Rusija) podržavate h*bo je mater...vi samo donosite JAD,BJEDU i NESTABILNOST !!!
A sto ne dodjes u Bih.Izvini ja zaboravio imas sankcije.heheh
I riječ tvog ambasadora se "pika" i čuje samo u "šumskoj"..
Mo'š misliti kad te ruski lavor podržava 😂
Instrukcije za rat.
Otkrio si karte, znači Dodik i Čović su vaši igrači, ali sreća njih je EU prepoznala i oni će uskoro na pravo mjesto gdje trebaju biti u zatvor..
Konjoslav opet pijan !