Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju se bratimiti s Kinezima jer ih sada niko više ne smatra velikom svjetskom silom kao prije godinu dana... A Kinezima bi mogao porasti apetiti za dijelovima istočne Rusije koja je bogata rudama.
Neka hvala, ja bih radije živio u nepravednom poretku, nego sa vama
Ne treba nam multipolarni svijet.. 1 vlada, 1 svjetski poredak
Demokratske zemlje Rusija i Kina☹️
ogavno smeće...
Na zapadu nista novo , na istoku sve po starom .
Koliko su Kina i Rusija pravedno najbolji je pokazatelj da su Staljin i Mao Ce-tung zajedno ubili svojg naroda više nego je ubijeno u svim ratovima zajedno kroz istoriju.
A gdje je Huawei , a?
lavrov tek skonto da je Rusija na stolu,pitanje samo koliko će Amerikanci dozvoliti Kini da prodre na zapad.
Kad vas Kinezi stisnu.
Ima neka tajna vezaa
Besmisleno je sve što govore. Kad se povuku sa Krima neka se onda jave.
Pusti ih nek laju, jer sta bi ker bio kad nebi lajo, nebi bio vise ker.
Kinezi nista nisu uradili za rusiju osim sto su profitirali na nad njom. Samo sute i koriste rusiju jer nisu budale da dobiju sankcije od zapada, njima je trgovina sa zapadom vaznija neg rusija, a rusija ce da truhne zajedno sa Sjevernom Korejom
Otužno je koliko se Rusi guraju u red svjetskih sila, na osnovu energenata i mitova o vojnoj moći. A uprkos tolikom prirodnom bogatstvu, BDP im na nivou Španije.
Kinezima super, kupuju naftu od Rusa za 50% manjoj cijeni... Dok Ruse u UN-u podržavaju svjetske velesile, bastionici slobode i demokratije: Bjelorusija, Nikaragva, Sirija i Sjeverna Koreja.