Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš u pzd materinu odakle si i ispuzao smrdo genocidni vampiri su za vas primjer čovjeka mrš
Stop Ruskoj čitmi u BiH i Ruskim igracima Dodiku i Covicu
Vrati Krim pa mozes pametovati
Realni popis stanovništva bi ogolio srpsku i hrvatsku separatističku politiku u BiH. Bošnje nisu svjesni da su danas duplo jači nego 2013. godine i da im prijete zmajevi od papira. Jedna policijsko-redarstvena operacija MUP-a TK, ZDK, SBK, KS i USK bi ovo sve pošutala ko čunjeve.
Srbija i Hrvatska su imale svoju priliku 1992-1995. Završilo se prepolovljavanjem Hrvata u BiH i integracijom Srba u BiH. Danas bi ostali samo dugmići...
Srbiji i Hrvatskoj nije u interesu miješanje u drugoj zemlji iz prostih razloga obaveza prema EU koje su ratificirale sporazumno...Jedina bojazan su paravojne formacije ali se to lahko da pomest
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Napušiš nam se bosanske kite, Lavrove.I ti i Putin i onaj vepar iz Laktaša,svi zajedno
Čuj srbi da očuvaju svoj nacionalni identitet, a onolika Srbija. Zaista mi nije jasno zašto neko ako mrzi zemlju u kojoj živi se fino ne spremi, i put pod noge, tamo gdje mu sviđa i u zemlju koju voli. Tako sam i ja uradio, nažalost ne zbog onih koji vole Bosnu, već zbog onih koji je mrze. Išta sad bi trebao da namećem ovdje svoje običaje i naziv svoje zemlje. Ne ide to tako stvarno
E Lavoru i ti si izabrao lopova da te sluša i opslužuje. Samo neznamo koga bolje sluša, cara u Moskvi ili Sultana u Ankari?
Moskva je glavni saveznik dugogodišnjega bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka. Trebate sada i jednog Laktašenka. Više ste nego prozirni.
A šta vi iše pokušavate na ostrvu NATO-a? Odsjekli su vas od Balkana Rumunijom, Bugarskom, Mađarskom i onda vam uzeli i Crnu Goru da shvatite da nema vam izlaza na toplo more. Da pošaljete atomske rakete, opet ispod tih ruševina će biti Bosna. Dvadeset godina ste ratovali za Afganistan i istjerali vas ljudi u gaćama i papučama. Pokazali ste vojnu snagu.
Crven ti nos 😱 Plaho puno piješ. A i ona Ikona te nije otrijeznila...
Bez obzira na sve drzavnik kao lavrov trebao je biti primljen u sarajevu.neznam jel.bh diplomatija mogla sebi zabiti gluplji autogol.dodik na svaki poziv erdogana ili nekog malo bitnineg politicara u svijetu ima vremena.sejdo.bio pijan kad je trebo primiti lavrova.to.je prava istina
I Erdogan ima iste ciljeve kao i Rusija. Dodikov i Milanovićev plan da on posreduje u pregovorima, jeste da se ostvare ti ciljevi.
Dodik mora svima da ljubi skute i stopala. Nakrao se i sada to sve treba spašavati. Spašava i sebe i porodicu. Ako bude trebalo zatekbiraće! Prevarant balkanskog formata.
Mrs
Gdje su oni sto glupaci sto simpatisu putina
M... u pm.. fašisto.
Ma mrš spodobo ruska!
Hoče da uvuku Rusiju u sukobe
Klonite se Bosne paščad jedna
Bošnje, šta ste se uzjogunili, to se zove poljtika, naučite i vi voditi politiku, pregovarajte sa neistomišljenicima kao što radi civilizovan svet, nemojte odmah prosipati prostakluke i pominjati rat i oružje, naivno poput dece u pubertetu
@fbUser1552683808 Tvoj rečnik 100 reči, od tog 50 prostakluka, ništa pametno, nije tebi lako takvom.
Hrvatskoj bi bilo bolje da stane koliko toliko uz Bosnjake..u slucaju kakve teze eskalacije u BiH,citav region bi bio indirektno pogodjen.Vrlo dobro znamo na sta su strana ulaganja i turizam osjetljivi..