Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U borbi protiv korupcije prvo kreni od sebe. Prvo sebe strpaj u zatvor.
Malo se komentari brišu klixe😂
@nineinchnails Najbolja ministrica ikada.Neka krenu promjene iz Sarajeva.Samo transparentnoo imate podrsku gradjana KS💙🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preletačica!
Ovdje su stranci samo donosili nemire i ratove....naravno preko domaci bjednika
Vidi se da je inteligentna osoba. Njoj nije bitna podrska same sebe i svog bistrog uma, vec joj treba podrska stranaca.. njoj treba neko iz druge kuce da je podrzi u rjesavanju cirkusa u svojoj avliji. Zato raja i ide. Sve vise je ovakvih genijalaca... sto god vrijedi od ljudi napusta BIH, a ostaju samo pasivni i glupi. Pa se onda takvi uzdajte u dijasporu da vas neko hrani kao ogranicene. Jadno.
Ministrica koja je postala ministrica zbog toga sto joj je rodica Nasiha Pozder (uhljebarka za kompezacione liste u Federalnom parlemantu) i jos gore ministrica koja je bila uposlenica Zavoda za zdravstvo i sutila o krimininalnim radnjama za koje je znala! Nasa stranka ima da se stidi ove karikature!
A tek marama u cvoru na golo poprsje.Za povratit stajling
Lejla Brcic je opljackala MKO PRIZMA skupa sa tadasnjim direktorom Kenanom Crnkicem.
obrisali ste mi top komentar 😂 boli istina je'lde 😂😂😂
Ministrice kreni sa promjenama od sebe I obecaj da ces dati otkaz u Zavodu za zdravstveno osiguranje I zaposliti se u privatni sektor kad ti istekne mandat. Takodjer priznaj da si rodica Nasihe Pozder koja je zastupnica NS u Predstavnickom domu Parlamenta F BiH. Dosla si iz Tuzle da ovdje krojis zakone koji redovno padaju na Ustavnom sudu.
ubleha
Takav zakon, kako ste vi zamislili, je diskriminatoran i ne postoji nigdje na svijetu cak ni u Francuskoj na koju se pozivate. Malo bolje proucite I posavjetujte se sa strucnjacima pa se onda.oglasite. Ovo je jako neozbiljno od vas kao.pravnice-ministrice i vlade ciji ste clan.
Ova vlada nažalost neće biti efikasna. Konaković nikako da se oslobidi SDA-ovskih manira kod kadroviranje. Tako da je opravdana sumnja u kapacitet njegovih ministara. Al eto opet ne mogu biti gori od one predhodne vlade.
Jest grdna.
cek da li se pise ministarica ili ministrica, a klix?
Ne može ona vratit dignitet, može samo vratit pare koje su pokrali radnicima Prizme ona i Dr Kenan Crnkić
Dobar promo
Ha, ha, ha. Čuj boraca protiv korupcije preko klixa. A trolejbus od deset hiljada, a plaćeni sto pedeset hiljada, a stajališta na sudu, a turistička zajednica, a šestohiljada jaranima i prijateljima... Čega god se dotaknu pretvore u kriminal. Možete preko plaćenog portala štošta. Ne pije vode.
Lejla znaš šta možeš napraviti sa tom podrškom iz inostranstva?
Klix klix samo brisite komentare,provaljeni ste