Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je s ovom izjavom pobio svaku sumnju da je u pitanju samo vlast , a ne bosnjacki interes ...
Dobra izjava kad ne moze ni teoretski bez HDZa. Isto ko da kaze dao bih glas ako voda prokuha na 35°
Gen. Lendo je ponudio PATRIOTSKU SOLUCIJU - žrtvovaće i SDA ali da se oslobodi HDZ okupatora. Nažalost, trojki je ugodno u Čovićevom pakašu, pa im se od tamo ne izlazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Eto pošteno
STOP PROMOVISANJU KRIMINALACA IZ SDA Sta reci djeci, omladini! Kako dijete odgajat, kako ucenike odgajat, kako ih uciti o postenju. Svako odraslo dijete je uvidjelo da je sda Premijer osudjen za teski kriminal, da sda doktori nemaju diolomu, da nemaju skolu. Svako moze sad reci sta me briga za presudu kada moze Novalic, kada moze Sebija, kada moze Osmica...Kako izaci iz ovog! Kako biti posten. Evo ovo je dokaz da nemamo sistem, da smo mi posebno Bosnjaci kaznjeni Sda.
neka si im rekao generale, trojkašima izdajnicima bošnjački narod nije bitan ni sekundu, njih izdajnike samo fotelje interesuju a uzp hdz i ostali dušmani im ne smetaju, vidjeli smo da su izlagali svoje glasače i okrenuli se uzp hdz-u, izabrali crnolistaše i kriminalce na visoke funkcije, predali budžet uzp hdz-u, ama nikad gora izdaja nije bila, pljuvanje po SDA i Bošnjacima će ih koštati jako skupo
Vidi ovog lendokana...glumi covica...ne mozes ti to onaj je za tebe i beiden i klinton i tramp zajedno
Ja budaletine...ko fol on bi al samo onako kako ne moze al da ne kaze eto on blokira.. on je kao predstavnik bosnjaka a ne sda a kao covic je predstavnik hdz a ne svih hrvata ..ajde bolan lendo odj...a jos nesto,niko se nije zapitao da li covjek zna pisat jer kako prica lose sumnjiv mi je i da mozda nije imao istog profesora u travniku kao osmica haha
Ali jeste predstavnik SDA a ne Bošnjaka...u tome i jest problem
Metuzuzaleme lopovski sdaovski pljuc ljigo👎👎👎
Tako je samo srusit hdz ustase
Fikret Abdic za sirotinju.
To i jeste najbolje rješenje,ali bez Nikšiča i njegovih pingvina i žabara i Konakovičevih burekđija i slastičara Lendo majstor komunikacijskih vještina
Pa vi ste s njima bili u koaliciji. E moj Lendo svi ste vi skupa za zatvora. Igrate se sa drzavom i narodom kao da vam je bogom data. Sram vas sve skupa bilo naroda koji zbog vas sviju bjezi iz ove napacene zemlje.
Koji kralj
Bez uslovljavanja Lendo.Samo ti guraj a vidjet cemo dokle.
Samo uvest vanredne izbore ko u svim normalnim i demokratskim zemljama
situacija slicna kao 93, imali smo dva agresora, samo nismo u to vrijeme znali nase izdajnike, ove navodno vodeće, mjesovite brakove, neopredijeljene, komuniste, Islamofobijaše, mamu vam natakarim brkatu izjadnicku.
čega se lik dosjetio ....
čega se lik dosjetio ....
Kolimo puta ponavlja laž da je on predstavnik Bošnjaka. On je samo potpredsjednik Pederacije iz reda Bošnjaka ali nikako predstavnik Bošnjaka što nacionalisti i kedni i drugi i treći nameću kao matricu a što je u sukobu sa ustavom ove države. Ali oz očiku.mu se vidi pokvarenost i licemjerstvo.