Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tupson, manipulator i lažov...pozivan je na sastanak ,dvaput...brena je brena..i nije se odazvao, ova njegova izjava ne ide mu u prilog.. jasno je rekao da nema dogovora ako SDa nije u vlasti, većina je formirana , sda nije u toj večini.. lendo ne može odlučivati ko če činiti buduću većinu u vlasti.. zato laže i petlja, sramota za čovjeka tih godina
Nem vlasti i napretka s mafijaškim kartelom zvanim SDA.
Reci da ti ne odgovara vrijeme sastanka jer je ublizu Džume ☝🏻 mubarek petak i sve ce biti manje medijski napuhano zavrsis u 10 sastanak i na Džumu u 12 i elham A ne palamudiš nesto ako ne bude u 10 nece u 11 tačno ste postali mraka gadite se narodu
Ako budu u vlasti, ovi zlikovci iz SDFA spremaju Bošnajcima savez sa Rusijom i Srbijom. Sreća pa postoji Zahiragić u SDA, pa jadan ne umije da kontroliše jezik i onda sve izblebeće. To je stvarna politika SDA, izdaja i samo izdaja.
Nema dogovora sa ljudima koji su doveli do toga da postanemo najsiromašnija zemlja u Evropi, zemlja sa najvećom korupcijom i sa najvećim odlivom stanovništva, sa takvima dogovora nema i tačka. Lopovska SDA mora ići na smetljište istorije i tačka. Sa zlikovcima dogovora nema i tačka.
Stara bagra iz stare nam prve stranke al prdnuli ste Generale treba se suociti s cinjenicom i uzivat u penziji.
Gosppdine lendo gdje si bio kada se glasalo za BiH na referendumu.????
Onda ce da se dogovore bez Lende.
Bice sastanak ali dogovora nema
Obrij te stidne dlake ispod nosa i odbij u skokovima. Tvoje je proslo, mladje generacije trebaju voditi BiH u buducnost, uz izuzetak zbadatelja Zahiragica.
u koliko sati je gostovao na ftv da vratim i uzivam
Nevjeruj nikom od oficira ex.JNA sa vojne akademije, dovoljno ignorisati takve... ⚜️🇧🇦♥️
Ljudina!
Prvi put čujem za Lendu ako mi vjerujete.
FGR-u i UZP-u trebaju još ovu dvojicu da pridodaju izdajničkoj trojci i HB zagarantovana! I zato su ozlojeđeni čim vide i trunku pateiotizma kod njih. Patriotizam za FGR i UZP = rad za SDA. Zato su ovi petokolonaši i kvislinzi velikog patriotu Komšića prozvali Sejdo. A FGR i Trojkaši su: (SEJDO + FIKKRET + DRITAN) zajedno.
a ko si ti da dikiras?
Glava za frizure, usta da jede i pije