Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je rezultat procesa politicke korupcije tri delegata trazi blokira vlast. Blokira nam zivite samo da Sda bude u vlasti. Osmorka nikada ne smije pristati na Sda jer ce ozakoniti sav kriminal.
Sta je HDZ radio zadnjih 8 godina?
Ako Parlament prihvati prijedlog nove vlade nema krsenja Ustava jer zakonodavac najbolje poznaje Ustav.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad SDA blokira u pitanju su kupljeni mandati i kupljeni delegati, zaposleni clanovi porodica i sl. Kako ste Musicu u Gorazdu zavrsili da dobije mandat za 4 glasa (odjednom) iako nije bio prosao i to bas u vrijeme kad ste znali da necete imati sansu za delegata iz Gorazda, pa onda nazor nazor. I tako Mujo, i tako Silja. Vi ste banda svjetska! Da Bog da vas protjerali i s onog svijeta.
Aferim
Akmo seljačka stranko kriminslna malo u magareću klupu u opoziciju Bošnjaci su i u SDP i NIPni NS i SBiH ajmo na hlađenje stiže vas lkarma Tužba Diplome Respiratori Asimi Memić izmislili Željka prljava obraza u opoziciju
Lendo spašavaj šefa hoće iŽiku na crnu listu podpisuj i smirom umiru u opozicione hoće Britanci Žileta na listu što slap na Anex Murata da navije babinu drugu ženu nisu mu zaboravili ošmeko ga Murat kokni britanskog agenta kad ono Alijina treba
ma nosite ovu budalu.Pjandura i lopurda.
ne nego ustavni sud pod hitno mora ponistiti sve smitove zakone donesene u izbornoj noci i onda formirati vlast po starom principu
Nema sa vama sastanaka ni u prolazu ni slucajnih a pogotovo razgovora i dogovora. Zaboravi na to Lendo. Gurat ce se ovako sa Premijerom osudjenim kriminalcem pa dokle se stigne.
Ljudi moji sjetite se presuda pr. Brankovicu i masi iz SDA.Sve oslobadajuce dok je bilo njihovo sudstvo.Sjetite se oslobadanje od marvelzacija Brankovica Kad su ga oslobodili.Sve je po zakonu a mi svi znamo da nije tako.Dosta je vise osuda samo oni koji ukradu dva metra drva.
Haj sve ok al po cemu je to SDA predstavnik muslimana? Po njima ako nisi u SDA nisi ni musliman . Nek prebroje koliko ima muslimana u novom prijedlogu vlade fbih , a ne da broje u kojoj su stranci. Fuj.
Prosi vlast - slast za svog bossa Jad i cemer Bosnjaka
Schmidt je svoju nakaradnu odluku donio pod izgovorom da zeli ukinuti blokade, a vidimo da su one i dalje tu. Da li nas je lagao, ili je rjesenje lose. U praksi je njegova odluka onemogucila trenutnim izbornim pobjednicima da formiraju vladu, a i u buducnosti ce biti isto jer smo dobili sistem koji ce se koristiti za blokade. Ukoliko Schmidt zeli dobro ovoj drzavi onda mora donijeti odluku kojom ce se trajno eliminisati blokade pri uspostavi vlasti.
Sve je krenulo od nove američke administracije kad je američku politiku prema vani preuzeo cionist Blinken. Najednom je S. department pokrenuo antibosansku i antimuslimansku politiku. Redali su se ovdje u zadnje 2 g. bezprizorni likovi poput Palmera, Colleta, Escobara koji su svi od Marfija tražili: Udari po muslimanima! Marfi to odrađuje na način da igra za sh. fashiste te da Bošnjacima nameće marionetsku vlast i podržava izmišljanje afera (Respiratori, Memić, revizija tužbe).
Tipicni Bosnjoook.
LENDO NI MILIMETRA!
Ne potpisuj Lendo, pa nek svi pomremo! 🤝
Budi pametan generale,uvslit ce te Seka j bake
sigurno je tako rekao. smit koristi diplomatski rijecnik. ono, izmedju redova, citaj presudu novalicu i sekinu diplomu okaci kad to budes radio.
Bravo GENERALE samo tvrdo sa dusmanima ove zemlje