Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno.
Ali ovo nikako neodvovara hdz-u jer bi od narednih izbora bili nebitni vlast bi se uvijek mogla bez njih praviti
mah, zna bake da to hdz nece prihvatiti i da se to nece desiti, tako da je to samo blokiranje na fini nacin. sda ima daleko vece biracko tijelo i znaju da mogu igrati i kao gradjanski i nacionalisticki igraci. kako im zatreba u odredjenoj situaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Donio bi on tu odluku ali se boji mogućnosti da se u budućnosti napravi bez hdz-a
HRHB
Pa ljudi moji, mora biti jasno da SDA već 30 godina ufol mržnjom i provokacijom brani BiH od HDZ i SNSD, priželjkujući njihov konačni uspjeh u komadanju BiH, pri čemu bi njima (kao "žrtvama") ostao od poćetka sanjani islamski KALIFAT.
Odluka VP, ako je bude, neće biti ovako jednostavna (zaobići potpis jednog potrpedsjednik) u ovom slučaju predstavnika 75% gradjana Federacije, najmnogobrojnijeg naroda, Bosnjaka. Suština će biti da se izbace Bošnjaci iz vlasti ali odluka će biti komplikovana, moguće da Smit nalozi parlamentu da se urade trajne izmjene, što se naravno neće nikad uraditi. Tako bi ova sad pravila, pored kojih bi se ipak SDA-DF izbacili iz vlasti, vazila sljedeći put.
I čekaj sljedeće izbore onda bi bilo još gore
Dragan Čavić,bivši predsjednik RS je najbollje objasnio ulogu Amerike kad su mu visoki američki zvaničnik Žak Klajn i tvorac Dejtonske Nesreće Ričard Holbruk rekli, Znate li žašto smo vam dali pola Bosne? Ovaj je pitao zašto... Onda su mu odgovorili pa zato da ne bi imali Al Kaidu u srcu Evrope i da nas ne bi raketirali odavde. Eto za koga nas smatraju takozvani prijatelji amerikanci, mi smo za njih teroristi.
Ova SDP i NS vlachadija dobili su signal istovremeno i od sh. centrala ali i iz AA-e da slobodno krenu, da su zaštićeni i da im niko ne smije ništa. Najednom vidimo kako SDP-ov 3M i Stojanović preko smote Nikšića Dodiku namještaju apsolutnu vlast, a. sad su dobili signal da krenu agresivno protiv svega muslimanskog i u FBiH. A munafik Adžija Hadžifejk ga još podržava dok ovaj laje protiv islama.
Srpski 3M + Stojanović nikada neće dozvoliti Čengiću, pa čak ni Bećiroviću, da preuzmu SDP. Ne zaboravimo da je SDP = Srpska demokratska partija za svo vrijeme Nikšićeva predsjedavanja. Sami oni (Srbi) neće smjeti formalno preuzeti SDP, jer bi to bilo odveć ofirno - izgubili bi glasače. Tražiće oni nekog novog Nerku ili "Fortu" na čelu SDP-a. Jer SDP je za SH-še toliko strateški važan da ga imaju protiv "pravih" Bošnjaka da će ga dati samo nekom "svom" Bošnjaku.
U prošloj vlasti Lendu niko nije nikad spominjao. Otkad je SDA otpisana, poslavili su Lendu kao da je on sad na čelu i da je on kriv, jer svaka njegova izjava je ili prijetnja ili pravdanje. A kod gubitnika se na vrhu nije ništa promijenilo. Nije bilo konzekvenci za debakel.
Dobro pogledajte kakve razorne posljedice moze izazvati korupcija kupovine dva papka delegata iz Pda koji su toboze dan nakon izbora dosli tobe i presli u Sda. Zar je moguce da neko u to vjeruje? Onaj ko u to vjeruje je kao onaj ko je vjerovao u zlatne kasike.
neda se lendo stara varalica....
generale uz tebe smo.....
I tačka 😀😃 😀😃
"SDA ima dobre igrače i šteta je taj tim ne popuniti s dobrim igračima" hahahahaha al me nasmija na sabah
A što to niste uradili u ovih 30 godina ,nego sad ste se sjetili,licemjeri svjetske kategorije
Bahat Igor Stojanovic sinoć na tv kod Senada kaze kako niko njega ne treba da brani hahaha. Moj Igore, izgubio si kompas slizao si se sa Prdarom i hdz jer su te oni predložili na to mjesto, a zaboravio si Sarajevsku raju. U tebi ni traga nema ličnosti poput BOGIĆA, LAZOVICA... obični si šibicar i demagog kao i tvoj kum..
Ako smo gledali isto, Igor gospodin na 10tu za Lendu..
Halo 604! O kakvoj ti sarajevskoj raji pricas. Pa sda nema nigdje u Gradu. Grad sa velikim G! Ovoga Igora je izabrala upravo sarajevska raja! I posteno nama gradovi a vama gornje bukovice, donje bukovice, jabuka, pizdici...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)