Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izgledaju ni blizu onih u filmovima...
Uh kako li je njihovim roditeljima kad ih vide ovako.
7-8 zena na "protestu" i klix mora napisati clanak o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje su tretirani ovi lgbtz nego povratnici u rs nemaju nikakva prava pravo na posao jezik i mnoge druge diskriminacije
Ma treba nama zakon iz saudijske arabije, malo da se potamane ovi bolesnici
Seksualna orijentacija nije poremecaj, ako neko zeli istospolni brak ko smo mi da im to zabranimo. stvar je izbora a ne nauke ili kulturnog obicaja.
Ovo je poremećaj, seksualni nagon prema drugom i drugačijem. Između homeseksualizma, sadizam, pedofilije, nekrofilije nema razlike u mozgu. Ja volim ženu kao žena, ili muškarca kao muškarac. Ili kao starac mlade djevojke, ili puno mlade..
Jednostavno poremećaj, bolest koja se mora liječiti. Sutra mogu i pedofiličari paradirati dedice sa curicama ili dečkićima, nekrofiličari trčati za mrtvačkim kolima.. Pa za Boga miloga pa i oni samo hoće svoja prava, ali ne to je bolesno, a ovo kao nije..
"Ta Vi sa strašću prilazite muškarcima, a ne ženama, Vi ste zaista narod koji sve granice zla prelazi" Pametnom i išaret dosta.
Sutra ćete.tražiti da.dijete smijete usvojiti. Pa.da.tata mrči tatu pred.djetetom, Pa.onda.dozvolu seksa.sa.maloljetnicima( kao 13 godina za nekog.lika.od 60) jer.imate.pravo na.to. Treba zakonom zabraniti promociju svojih seksualnih, nacionalnih,.regionalnih i svih drugih nebuloza i uznemiravanja građana.
Jos malo pa cemo i pedofiliju ohalaliti
Svaka vrsta nemorala je losa po drustvo, a u nasem drustvu nemorala ima na pretek. Politicke strukture ispoljavaju razne vrste nemorala cesto, pogotovo SDA hobotnica. Ali, ja kao liberal, smatram da je zahtjev za legalizaciju ovog nemorala odvratna stvar. Ako se ovim jadovima odobri zahtjev, to ce biti pogubno za nase drustvo u buducnosti.
Mrs...
Dedzal je sisao definitivno....
Sve ljute, namrgođene.
Fali vam papir al da ste normalni
Budimo realni, ovdje se nezna tko je muško, a tko žensko. Ovo treba liječiti.
Fali vam mozga
Podrzavam.
Fali tebi nesto drugo 🍆