Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod izabrao, politicari su ogledalo naroda. To je tako.
Kako tvrditi da je narod birao kada ta koalicija nije postojala na izborima?
Ma jesam q birao ovo smece...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...i to podrzava americka ambasada. Pisaam se na tu drzavu za koju sam se borio. To treba sve srusiti i nanovo graditi normalnu drzavu. Nametnuli su nam nakazu od ustava i sada nam se smiju kako se koprcamo.
ovome spirtovicu volio bi da mu se po njake u stau
Programska koalicija. Hahahahahhaah
KAD SE SJETIM NEDAVNE DRITANOVE IZJAVE: "FBiH JE PRED KOLAPSOM, MORAMO HITNO USPOSTAVITI NOVU VLADU". I KOGA BI TO UMJESTO FADILA TURIO DRITAN? SMOTU NN-a KOJI NIKAD NI KOKOŠINJCA NIJE PODIGAO, A FADIL JE DOŠAO ZA PREMIJERA NAKON ŠTO JE PODIGAO 2 FABRIKE I ZAPOSLIO PREKO 1500 LJUDI. NEDAO NAM BOG DA NAS PONOVO ZAJAŠU NN I MIJATOVIĆ - TO BI BILA FILIJALA DODIKOVE VLADE ISTURENE U FBIH.
Bosnom izgleda uvijek vladaju hostapleri . Sve na veresiju . Diplpme,provjere, funkcije, postenje, karakter sa dostojanstvom itd. Kodex odgovornosti zkao zima u Sibiru ispod minus 50 itd.
Trojkasima oni ne smetaju,ali da je Asim tu bi vec bila vriska.
Hvala bogu sto sam Svicarski drzavljanin.Ovo ima samo u Bjelorusiji,Rusiji ,Srbiji,Afghanistanu.
Welcome to the jungle.. Sasvim normalne stvari u nasoj drzavi su ljudi ogrezli u kriminalu i korupciji, a mi jos navijamo za njih. 😂😂😂
To je za Dinokija sasvim Ok...kao i za one Fortine bosnjake.
Zasto nekazete klixe u naslovu da su i jednog i drugog zlikovca podrzali SDP, Nasa Stranka i NIP !!! Zasto se bojite da kazete to, sto svi mi dobro znamo. Isti taj Niksic, Forto i druzina koji su do jucer optuzivali SDA da dijeli drzavu, da nikad nece podrzat nacioanliste, a oni ne da podrzavaju nacionaliste vec i kriminalce i zlikovce sa crnih lista !
Hahahahaha to je ta napredna Osmorka. Zalosno je za ambasadu Amerike sta podrzava, rusi sama svoje institucije.
Afganistan ima pošteniju vlast
Lica sa crne liste su odabir Christiana Smitha, a ne demokratskih izbora iz oktobra. Oni su nametnuta rješenja. Tako valjda treba biti BiH po izboru Smitha i njegovih nalogodavaca. Pa ce poslije kriviti narod i sve u BiH. Ali jedno je istina . Koliko sile je upotrebljeno protiv BiH države da se Bosna mora voliti jer opstati i prkositi svim tim dzelatima ne može ni jedna zemlja na svijetu.
ZAŠTO JE ZA OVU FGR-ovsku, trojkašku ŽGADIJU HDZ NEZAOBILAZAN A SDA ZAOBILAZNA? SDA U DOMU NARODA IMA ISTU KVOTU KAO I HDZ, A U PREDST. DOMU SDA JE VIŠE NEGO DUPLO JAČA OD HDZ-a. HDZ JE BAGRI NEZABILAZAN ZATO ŠTO IM JE MARFI REKAO DA TO TAKO MORA BITI. IZVOLITE SKOTOVI JEDNI STAVITE MARFIJA NA ČELO VLADE I RIJEŠITE SE SDA.
Sve to govori kakav je mentalni sklop njihovih glasaca ili onog dijela glasackog tijela koji doticni zastupaju
Sada ide konačna otimačina...sve da prodaju i raspičkaj