Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu da se obracaju koliko hoce ja glasam za SDA
Iva izdaja nije u vezi SDA, tipove se treba dmijeniti svekako, pa onda hapsiti!
neces istekla ti licna njoku
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Mozda ce nam Pricati kako Niksic i Vojvoda Vojin i ostali nisu Kupili Sluzbena auta sa Full opremom
Za samo godinu i par mjeseci napraviti tolike minuse a zaduživati se konstantno to je umijeće. "Mora SDA otići ,pa neka dođu i gori!" Pozdrav za novinara koji je ovo izjavio ....
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
nametnuti nam ga metnuše,i glasačima svojim a bogami i ostalim
ĆAO, ĆAO ĆAO.
Samo nek nije SDFA
Na listama SDAaa sve doktori u bolnicama nemožeš nać ove iste a sada ih ima i po pijacama uz svoje postere.
34 godine, država i građani sve siromašniji, a političari i kriminalci sve bogatiji!
zboh onih 16 radara nećete dobiti moj glas
Nisu ni svjesni koliko su zabrljali i kako ce biti kaznjeni. Prvo zapoceli sa cirkusom od porodice Isakovic koje ubacise u sistem i drzavi na grbacu, a Svijet da nam se smije (ni top lista nadrealista ne bi mogla predvidjeti ovaj cirkus). Nakon toga imenovanja nekompetentnih osoba sa obrazlozenjem da je tako i prije bilo, pa sve ostalo, ukljucujuci dobar dio nacelnika koji prespavase mandat.
Lijepo jedne prilike reče Jasmin Ademović na tv N1, na terenu je SVE ISTO ko da JE SDA na vlasti! Bio je ISKREN, zaista na terenu je ČAK i GORE od onog što vidjesmo od PRETHODNE Vlasti. Vodeći se tim i činjenicama da NIJE SVANULO iz Temelja, glasat cemo za SVAKOG ko je PROTIV Trojke iz Konjica i Bakinica!
TROJANCI
Trojka se može obratiti samo EU i Schmidtu jer su produkt njihove prevare Bosanskih građana! Narod njih nije izabrao!
Gotovoooo je sa vama sto predizborno pisete PREDIZBORNE FLOSKULE: SDP- Nastavljamo odgovorno, NiP- Bolje, NS- Dobri ljudi.... Hvala Ne TREBA VIŠE NIŠTA OD VAS!
Sa zaloscu konstatuju da ce zavrsiti kao SBB u politickom smislu :)
pita Asim kad je upis ociena da odnese index ?!
ovo troje i pllus ove ostale okolo njih na goli otok, u crno su nas zavili, svaki dan neki strajkovi kao da je 1997
Zamisli koja promocija danas stranke SDA prema Hrasnickoj cesti na Ilidzi kombi sa zastovom i ukljucene neke "cajke" pa ljudi ako nemata sta pametnije niste trebali ni to, cccccc do kada ce nam nivo biti dno dna..........