Ispred centrale SDP-a
15
Lideri Trojke su se obratili javnosti
Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se i dalje ponasaju ko opozicija. Napadaju proslu vlast. Koga briga za SDA sada kad se u vlasti? Isti ste ako ne i gori od SDA i da vam se da vremena unistili bi i ovo malo sto je SDA unistila. O drzavnoj politici suvisno je govoriti. Beskicmenjaci i licemjeri
Smjenjeni direktor nije iz SDA, nego iz NB od onog Šepića
Vidi što SDA lopovi pravdaju svoje lopine i bježe od teme. "Ma ajde, 30 godina se pljackalo, to nije tema. Vi ste izdajnici. Vi ste gori od SDA. Vi ko opozicija." Bla, bla... aj posteno reci, koliko si kasiro od tate Baketa. Jel bila koja stocka poslje Bajrama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Uživo/ izdajnici države i državnih institucija se obraćaju javnosti*
Dalu su Dodiku ministra financija i sad moze na štetu BiH i FBiH vraćati dugove RS. A on im je zauzvrat obećao šarenu laž. Dalje ce vršiti državne udare, kršiti ustav i daytonski sporazum i mic po mic razgradjivati BiH. U RS će se sve više i više iživljavati na povratnike i nametnutoj trojki ce opet u facu psovati genocid u Srebrenici. Dodik je po ko zna koji put obrlatio nametnutu trojku ko malu djecu.
kme kme jedi hurme braleee
Ovo oni sto podrzavaju da se muski deru u guzu
Lakrdija,pijuncici
ja lidera i govana pred velikim dodom i covom manji od makova zrna i neka su, njih dvojica seru nad vama i neka
Trojkasi su najveci izdajnici na planeti. Ne rade oni za BiH. Vec za politicki beograd i politicki zagreb.
Napadati druge, opoziciju je samo prikrivanja nerada pozicije. Jer sve sto ste uradili, uradili ste za Dodika i Covica. Idioti.
Odlican tajming, taman pred izbore
Oktroirana i nametnuta tkz.vlast i dalje prosipa iz supljeg u prazno,proganajali bi Sebiju i SDA a UZP ovcima i genocidasima predali drzavu na masakriranje. Raspali se do veceri sva trojica,izdajnika petokolonasa.
Trojka cim padnu na koljena i daju dodiku i covicu sve,odmah press prave i skreću temu sa svoje izdaje cirkus poslalo
Trojanski Izdajnici se obratili medijima
Gdje su optuznice?
Ja bi iskreno više volio da nam javno iznesu plan. Da li ćemo završiti kao Palestina, protektorat, autonomna pokrajina ili šta li već ? Nego ovako da nam ubijaju moždane ćelije lagano.
Pa čekaj pizza vam materina, jel prošla blast bila samo SDA ili takođe vaš koalicioni partneri iz KraDeZe ?? Totalno ste izgubljeni i svi rade sa vama šta hoće
Ne, Uprave u javnim preduzećima su podijeljene. SDA je držala bh telekom, elektroprivredu fbih, autoceste fbih…. A HDZ ono što drži i danas - elektroprivredu hb….
Isti izdajnici i ćesme, ko i sda
Evo svetog trojstva! Glup, Gluplji i Najgluplji. Wellcome to Bosniaaaaa
Pa samo botovi ove jadne trojke mogu pisati da nisu izdali, ko i malo ima mozga smije se i šprda, a trojka bi bili nula da se ne sastave, i za to im čak treba još 2-3 stranke(KF, PDA) tako da, sarajlice koje ste im dale glasove, jer nigdje drugo i BiH ih nisu ni dobili, to sve govori o vama, haha