Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ove Lejle zao mi je sto su se ljudi uspanicili 😂😂😂 Nas ne trebaju brinut respiratori, nas treba brinut neadekvatan zdravstveni kadar
Odavno se zna da je ovo porodican biznis u BIH ko taksiranje
Bahatosti ove rospije nikad kraja, ponasanje na nivou ulicnog klosara!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kaže Sebija: oslovljavajte me s titulom a ne s gospođa. Pa i dobila si to mjesto samo zato što si gospođa Izetbegović!!!
Ovaj Granov me je razocarao! Bgm juce na konferenciji za stampu nije bio korektan?
Tko sve si daje za pravo da raspravlja o internim klinickim dokumentima. Čujete li se il vam noge desmr.
Samo kod nas svi i svatko raspravlja sta je na klinici. Samo kod nas ne treba skola da se prica o anasteziji, onkologiji, hirurgiji. Svatko zna sve. To se zove blagostanje u močvari.
Pas vam mater, bagro !
Kako to misle da se to treba rijesiti na KCUS-u a ubijaju nase sugrađane Malina respiratorima
ŠTA ĆE NAĆI TADIĆKINI TUŽIOCI, KOJE JE ŠĆEPO NARUČIO? NIŠTA! KINESKI RESPIRATORI RADE KAO ŠTO SU UVIJEK RADILI? RADE NA MODU NA KOJI SU PROGRAMIRANI - ZA ŠTA IM JE IZDAO CERTIFIKATE BADNJEVIĆ, ALI I INSTITUT ZA MJERITELJSTVO. PROBLEM JE ŠTO VALJA PRAVITI HAJKU DA SE NE BI OTKRILE GNUSNE SPLETKE KOALICIJE ŠĆEPO, HADŽIFACE I KLIX. JER BI TADA ONI KRIVIČNO ODGOVARALI ZA SVE LAŽI.
KAKAV MANIPULATIVAN NASLOV U REŽIJI KLIXA. UMJESTO DA NAPIŠU "NEMA PISMA, IMA INTERNI IZVJEŠTAJ", ALI KLIX MORA ODRADITI SVOJ DIO KAMPANJE.
Pa koja je razlika izmedju pisma i internog izvjestaja. Razlike nema, sadrzaj je manje vise isti, to je sto je nama bitno.. sta je trebalo, napisati aparati ne valjaju i zastekat to u registratore.. ovo je osjetljiva stvar, radi se o zivotima, i nek vise ne govore kako su spasili zivote sa ovim respiratorima, kako su ispravni kad je sve laz.
Zelio bih kao neutralan gradjanin... koji ne pripadanijednoj politickoj opciji, niti bilo kojoj idelogiji da znam sta je sa prvim posmom sta je svrha prvog ppisma bez atora"ko je atuor prvog pisma na kojem nema imena i ciji je rukopis..... odakle se stvorilo to drugo ppismo, sta je cilj ne-oficijelnog pisma ..na kraju,.. ko ce odgovarati za pismo koje nema dresu autora koje je uznemirilo javnost .
Da, treba ispitati odakle to prvo pismo, ali je bitnije ovo drugo i njegov sadrzaj. Jer da nije bilo prvog, mi nikad ne bi imali uvid u stvarno stanje.
kako se to pripada politickoj opciji? Rodis se tako?
kako vas nije stid ubice..umrijese dvoje mladih,brat i sestra za 7 dana..pitate li se zasto,kako..imate li ljudskosti u sebi..stoke nehumane,samo vam je licni interes bitan
e jest eto Seka hoda i ubija redom, kako joj je cejf kakav primitizam naroda!!!!
Jarane, da je privatna klinika ili najobicniji granap, inspekcija ulazi kad hoce i kontrolise, a u kcus niko ne moze da udje bez obzira na sve navode. Familija Causesku provodi najgoru diktaturu, a ovce bleje li bleje.
kad je rijec o pismu kako to da se sve brzinski (citaj isti dan) oformilo da se kazne jadni ljudi....
Svima je jasno da su oni vibratori samo ubijali ljude a nikog nisu spasili
kome svima? de obrazlozi? ups, samo se u Sarajevu tj na kcusu umire jel????
SUTRA SVI NA PROTESTE 🇧🇦🇧🇦 KRAJ LOPOVIMA
Sebija se ojadila kako je saznala da su autenticna pisma i da ce dobiti pi pi*ki
Što ne objavi klix da se Forto izvinuo Sebiji i rekao dane postoji nikakvo prvo pismo
Ajd ne izmisljaj.