Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode im 20% budzeta na tablu ne isplati se ponovo pravit 😂
Kakva vise entitetska ne postoji odkad je skupstina RS ponistila Dejtondki sporazum
@IslamskaStrijela87 Koji je uslov da budeš na funkciji u RS,ne kontam, sve debil do debila.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nelegalno postavljena tabla sa nelegalnim i neistinitim natpisom. Tačka.
Eno table kod cigana prodace ti je povoljno
Neka utvrde linije i kad prisvajaju brcko sebi na izmisljenim kartama i svugdje su usli u teritoriju fbih u odnosu na zvanicnu kartu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njemu treba liniju na pola glave sa mačetom ocrtati.
Ko će oko čega da se nateže ako neće naši oko međe 😂
popusis nam s vinma kolektivno
21 stoljeće, ljudi izmisljaju nove tehnologije zive putuju a u Balkanu nista novo, predhistorisko doba i dalje traje, ko nas kleo nije dangubio !
Bolje se bavi zapošljavanjem svog stanovništa u lukavici i da nađeš nova radna mjesta obzirom da kršite ustav bosne i hercegovine, malo biste se je*ali a da vam ne uđe ? Ne mozes krsiti ustav BOSNE I HERCEGOVINE a primati platu u Sarajevu po osnovu zaposlenja po nacionalnom kljucu tog istog ustava ...halo, ima li neko normalan u tom RSu da vrisne pored ovih debila
Table nema moze biti bidne al je sada nema
À ja nosoroga gluho i daleko bilo
Sarajlije zabranite ovom i ovakvima ulaz u sarajevo
Ovaj Cosic je najveci prevarant i lazov u Lukavici,uhapsice ga Sipa uskoro unakazio je Lukavicu sa zgradom na zgradu..fuj korumpirana stoka jos i nacionalista..
Vratiti ce ti ku**c. Ti kako se ponasas mogao bi u Sarajevu postati nepozeljna faca. A ne poznate face imaju problema svugdje.
Isto nadrealisti.
e pazi, nije utvrdjena linija izmedju sarajeva i i.sarajeva do sada? zar nije to uradjeno 2001. godine kada je vracena dobrinja 1 i 4 sarajevu?
Prvo platiti uposlenika i troškove skidanja iste
Kakva ruzna njuska.
AL ovi Srbi stvarno nemaju pametnijeg posla ... na sta oni bacaju pare i ova njihova telad od građana niko da se zapita koliko su kostale table i zasto se mijenjaju zbog dodatog reda teksta ... dok je ovaca bice i vune