Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravna odluka. Nema smisla da se 20 miliona KM baci niz vodu, bolje ih uložit u ceste i pruge. A ti narode, sutra dobro razmisli kome glas dati.
Sigurno neću Vojvodama Mijatovićima,Kojovićima,Mandićima,Stojanovićima,Boškama Čavar,Ivanama Marić,Duškama Jurišić.
Sandžo, baš ću njima dati glas, uz Allahovu pomoć, sa bismillom! Sve si fine i poštene LJUDE nabrojao, zaboravio si jedino Magazinovića, istinskog patriotu koji je prerastao SDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svi redom se oglasili i pruzili podrsku, Amerika, EU, Turska a Rusije nigdje na mapi i onda dodju ovi i kazu TrEbA sE oKreNuT RuSIJI
Nama je buducnost zapad kakva rusija i tirska
Zapad jedva ceka primiti Islamsku zemlju kao ravnopravnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lokalna odgoda foteljičenja. Ništa od toga se nema, eto njih kad poplava prođe po svoje fotelje. A vi, narod, nema glupljeg na svijetu.
konacni tezultati ce biti namjesteni za objavu 1. maja 2025-te
Razmili Bošnjo za koga glasaš sutra abd. Jedina stvar u kojoj smo neprikosnoveni i gdje se nikad ne obrukamo,je ta da u rekordnom roku skupimo pomoć za naše sugrađane svaka vam čast
Gdje je sad solidarnost???? ODGODITE UCITAVOJ BIH!
odloziti sve,gdje su sad sandzaklije
uzas trebali su se odgoditi izbori u citavoj bih
Ko je vas poznavao i empatija i odsustvo moralnosti i obraza mu nece biti strano.
Glasajte za nezavisne kandidate. Partijama ne dam glas. Zeleni, crveni, plavi ili narandžasti - sve je to ista mašinerija.
Pa im onda "nezavisni " prodaju glas
Glasajte za domace, samo za one rodjene u BiH
Sutra se vraća Koldžo ! Nije Tanović uspio ni okrečiti šta je on napravio.
2024 godina. Sarajevo: Fasade u centru grada urusene ko u istocnoj Njemackoj. Travnik: lik devastirao plave vode i citav grad u dimu od njegove cevabdzinice. Tuzla: ceste zadnji put pravila austrougarska. Zenica: Zeljezara unistena .. gradovima se muvaju neki sumnjivi turisti. Da stavis solarne panele na kucu ti treba dokumentacija kao da pravis kucu u Berlinu. I koga birati. MA NIKOGA, NEDAM GLAS PARAZITIMA!
Da ovi na vlasti išta znaju i da im je imalo stalo do ove lijepe države, naredili bi SVIM školama da moraju organizovati OBAVEZNO sekcije mladih gorana koji će saditi novo drveće u svojoj općini i šire. Time bi djeca naučila kako se spašavaju i šume i imeci i životi ljudi.
svi smo mi pogođeni
GDJE SU REŽISERI I GLUMCI DA UPLATE KOJU MARKU?? NEKAD NAVIJACI NEKAD HULIGANI AL ETO NEŠTO SKUPISE I ODOŠE JUTROS DOLE. A GDJE JE ONA MLADEŽ STO OD NAS TRAŽI DA IM DAMO PO 10000 KM ZA STANOV? NEMA IH DA ODU DOLE NEGO CE AKO NE BUDE KISE DA NEOKISNU SUTRA OPET NA ČARŠIJU PORED SEBILJA PISTAT I VRIŠTAT. E SU STUDENTI STO SE BUNE DA IM JE RUCAK SA 2 SKOČIO NA 2,6 KM. EDI
Znaci sad do Mostara preko Zenice i Kupresa dopepat... svaka cast...