Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve postujem ali valjda smo i mi branili drzavu koji smo zaposleni kao i ovi sto su na birou 30 godina sta je da nama
Ako je ovo povećanje za 10 KM kupovina glasova i neko se da kupiti za cenera, onda i nismo za nešto bolje! Heeeej, lik priča o povećanju naknade a ista je 230 KM kao da je 2300....ko je ovdje lud?!
10-20 maraka povećanja--sebi povećavaju po 400-500 maraka plate,a borcima da zamažu oči sa cenerom----kako vas nije sramota i koga vi pravite budalom---ako ima boga,valjda sve vidi i budite sigurni da će vam se to nekada negdje vratiti,kako ste vi posijali,tako će vam se i vratiti
Ako je ovo povećanje za 10 KM kupovina glasova i neko se da kupiti za cenera, onda i nismo za nešto bolje! Heeeej, lik priča o povećanju naknade a ista je 230 KM kao da je 2300....ko je ovdje lud?!
sve to ukinut treba, 30 g prošlo, cijeli život na sisi e to nemože , ne može..
ukinuti svima bilo kakva davanja.. reset napraviti.
Svim borcima borački dodatak,isplaćivati uz penziju.
Ukupne godišnje boračke naknade u FBiH iznose jednako mjesečnom iznosu za penzije u FBiH tj. 1/12
Više od pola nije vidilo ni rova ni Armije .TREBA uraditi reviziju .Pola je već mrtvo ,prošlo je 32 godina od rata ,Pročešljat sve .Sramota za prave Borce.Svaki pripadnik Armije zna svog suborca i krenut tim provjerama .A dovest 2 svjedoka,a bio u njemackoj ,Danskoj, ŠVEDSKOJ ITD.
ne mora da znaci da ako neko zove Ramiz da se borio u armiji možda je puco po našim a sad kao borac
Tužno je sto smo u kulturi zaborava sa stoklomskim sindromom.Armija,kako najbolje od nas je na marginama i zbog trojke i narativa NS ne smije se reći da si borac bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Semir Halilović imao 10 godina u ratu ali mu je babo dao da vodi nekakvu boračku organizaciju pod imenom "pravednost" a babo prebaci tada 1.2 miliona on angažovao tada neke borce da idu od vrata do vrata boraca i nude 1000 KĐ keša ali da potpišete da ste primili pomoć od 5000. A sad ga Konaković postavio za ambasadora u Kataru. https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministarstvo-za-boracka-pitanja-ks-isplatilo-1-2-miliona-km-bps-ovoj-fondaciji-pravednost/180401034
Pitam lićno ministra Nedžada Lokmića Kad će doći na red da se glasa PROMJENA TAČKE 6 inicijativa ima godinama ali nikako da dođe na red. Nemožemo ja i Dario Kordić biti isti on ratni zločinac a ja proveo 3 tri god. u rovu nisam demobilisan samovoljno napustio ABIH jer mi nikad nije bilo dozvoljeno da vidim dijete koje je sa suprugom bilo u inostranstvu.
kad shvatiš pojam ,,federacija'' i skontaš da to nije teritorij jednog naroda, odgovor ti neće ni trebati.
Sve te naknade treba ukinuti
slažem se
Nema nikakvih posvećenja i moj stari je bio u ratu i borio se,tražio posao nakon rata i osiguranje stigao u penziju nije nikad dobio ništa a ovi neradnici ima ih koje lično poznajem daj veću platu neću osiguranje sad primaju dodatak približan penziji dokle više,ovo je stimulacija NE RADNIKA ili daj svima ili nikom
Gdje onaj Semir Halilović sin Sefera kojem tadašnja boračka organizacija prebaci 1.2 miliona od kojih kupi s klasu 250 000 i luksuzan stan na Breci. 500 000 a Konaković ga postavio za ambasadora u Kataru. https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministarstvo-za-boracka-pitanja-ks-isplatilo-1-2-miliona-km-bps-ovoj-fondaciji-pravednost/180401034
Neka oni prvo sebi podignu plate. Lako ćemo mi za boračka pipulaci, i onako je ona navikla da nema mnogo.