Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan se čovjek iznova čudi kako ograničenih i glupih ljudi ima. Pa zar nekome nije jasno da se situacija mora rasteretiti, da je jedino rješenje kompromis, da se i RS mora poštovati jer je dio Ustava BIH, da se ne i Hrvatima ne može rušiti status konstitivnosti (jer je i to garantirano Ustavom)... Svaka druga opcija je krv, stradanje, plač.
Malo ko će žaliti za dejtonskim sporwzumom
Bujrum aBd, onda cemo imati pravu drzavu a ne ovu tvorevinu :)
Šta ako se Romi dosjete i Derva kandidieaju za presjedništvo neke konstitivne bi nadglasali šta da se radi Demokratija zato ćuti bre da te Dervo ne čuje
Ma vidi ti diplomate a šra će reći na to Rusija EU UK Njemačka Francuska i USA
Poselami mater i sestre....
Vracamo stari ustav republika bih
Mati mila kakav je ovo advokat i ubleha 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂
IVO JOSIPOVIĆ PRECIZAN: "Milanović i Plenković nisu napravili ništa za Hrvate u BiH" "Nisu napravili ništa. Izborni zakon je zasad bar ostao isti. Odnosi unutar BiH su loši. Mislim da bi se od politike sukoba trebalo okrenuti politici traženja kompromisa i jačanja povjerenja međusobnog."
RBIH !!!!
Zaboravio no name advokat napisati ko su uistinu garanti Dejtonskog sporazuma. SAD I NATO. Ono sto je u Ukrajini Rusija to je bila ‘93 u BiH Hrvatska - Agresor.
DEFINITIVNO SU HRVATI DRUGA LIGA POLITIČARA. OVIME SAMO SAMO PRIBLIZAVAJU BOŠNJAKE SRBIMA.
Da mi je jedan dan biti vrhovni sud SAD i napraviti nesto po čemu bi me BIH pamtila mogao bih umrijeti sutra Ali dobro zelje su zelje sve počinje od toga
Da te Allah nagradi poslje tog vracamo republiku Bosnu i Hercegovinu
Onda ste kao narod bez identiteta- pa ste samo muslimani- koji ce kao u RBiH uciti srpsko- hrvatski. A predavat ce vam sepkinja ili hrvatica
SF ŽANR MOJ ANGAŽOVANI LUKA
Ako susjedne države raskinu dejtonski sporazum onda imaju jedino pravo da vrate zemlju koja je BiH bila garantovana od stane Jugoslavije ako mirnim putem izađe iz te zajednice. Onda Federacija i republika srpska postaju istorija i ne nezavisne ko što neki misle.
Ma ko jos moze i ima uslove put pod noge bolje svojim nogama tamo gdje ti volja nego gdje te drugi dodjele