Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj isti Lukac od prije 6 mjeseci? Da onog nisu vanzemaljci oteli?
gerilac Ako jesu, nek ostave ovog
Ovo je Lukač koji za dan RSa dovodi svoje momčiće koji pjevaju Za krst, za krst, za Obilića, a iza njih transporteri sa slikama svetaca. Zamisli da MUP KS prodefilira Titovom za Dan nezavisnosti i da viču Allahuekber i da su zastave zelene sa džamija na vozilima... A to ovdje nikome ne bi palo na pamet. E zato je potrebna građanska država i sekularna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli pokret u Njemačkoj nacista sa svastikom. Čuj ne bi se mogli osjećati sigurno zbog njihovog okupljanja. Zatucana stoka koja siđe sa brda. Nikada ovi civilizacije vidjeti neće a ni mi sa njima dokle god im se dozvoljava okupljanje.
Sto ne kazete istinu a to je prepali se kraišnika koji su došli u visegrad
propala gay parada
Neka druga strana ploce ali ljepo cuti e a tim stavovima mozemo u evropu i sa njima i RS
Ja mislim da se više formalno neće ni okupiti.
Dok god razmisljas o "Bosnjacima kao ONIMA TAMO, ti nisi dobar predstavnik vlasti.
Mogu razumjeti i građane bošnjačke nacionalnosti kako se osjećaju kada u Višegradu vide pripadnike Ravnogorskog pokreta u uniformama i sa zastavama. Ne mogu to blagonaklono gledati i ne osjećati se ugroženim”, naglasio je Lukač.😆😎
"Veliki je pritisak stranih i domaćih faktora iz federalnog djela BiH, medijskih kuća iz FBiH na našu organizaciju, moramo biti pametni i mudri! Naredba rukovodstva pokreta je da se svi pridržavaju gore navedenog saopćenja", navodi se u pismu.🤣🤣🤣🤣 ----- Cuj cetnikijada otkazana zbog "pritiska" domacih faktora iz Federacije a ne zbog ruske agresije na Ukrajinu i mogucih sankcija svima koji podrzavaju Rusiju?
Sve ove decenija cetnikijada redovno odrzavana bez obzira na Bosnjake muslimane a sada ko fol otkazana zbog obzira prema njima😆😂🤣🤣🤣🤣. Niko vise ne moze SLAGATI nego pravoslavac, sVrbin i Rus
Tako su i kad je Tito pobijedio, ravnogorci se zbog straha primirili.A onda devedesete i oni su ponovo tu,da sprovode velikosrpski plan i da ubijaju civile.Sad su procijenili da ne trebaju privlaciti paznju medjunarodne zajednice.Slavljenje svojih koljaca ostavice za neka “povoljnija” vremena.
Cuj sada priče …hahaha, kako guza radi
Ne nasjedajte na slatkorjećivost Lukaća,i njemu slićnih.Njima vjerujem jedino kad su u grobu,i kad je glogov kolac zabijen u grob da se ne povampire.
Zašto ne mogu poslati odgovore na nečije komentare?
Sta je ovo, retorika se okrenula za 180° kod sviju iz anamo onog entiteta! Da li sad cvikaju od sankcija (hmmm) ili je laganje i ulizivanje a planiraju sranje....
Zato što su se ukakili, pa im treba izgovor.
Čuj ‘koreografijama’, valjda ‘ikonografijama’, osim ako su planirali otplesati turu baleta, kad su se već imali namjeru okupiti 🤣
Al' se srbovi menjaju bre zbog Putka! Pa četalji budite dosljedni ili ne smjete? Znao sam da će doći taj dan kad tad! Ko se zadnji smije najslađe se smije! BiH će ostati a vi smradovi odlazite! Nije vam upalio plan. Hahahahah!
NATO nadlijeto Laktase i Banja Luku... 🇬🇧🇹🇷🇺🇲🇪🇺🇧🇦💪⚜️