Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Lukac je ratni zločinac
Jezivo kolika je nemoć države pred separatistima . O Bakiru Izrtbegoviću ne vrijedi ni pričati ni raspravljati . Kakav narod , takav i "vodja" . Tuga , jad i bjeda ko nas vodi i predstavlja . Ni bleda senka svoga rahmetli babe Alije .
Njegovi su svi bili Srbi . Krv nije voda . Neće taj protiv svoje raje . Pogledajte snimak kada se sa četnikom Vučićem šeta Beogradom . Vidjećete mu u očima mješavinu sreće tuge i radosti što je ponovo došao u domovinu svojih predaka .
@munjaaa..... Ako ja dobro tebe razumijem, onda su svi bošnjački čelnici agenti UDB-e ili KOS-a... I da znaš da i meni sve na to smrdi . . .
Poserem ti se po svih 1000 policajaca, pascad jedna genocidna, potomci kurvi i propalih brakova!
Veliki betonski zid oko citave BiH i nikome nedozvoliti izlazak ni ulazak sankcije staviti do bola izolirati da ni ptice nemogu izletjeti a tako citav komsiluk SRBIJU I SVE STO GRANICI SA BIH.
Sta reci na toliki lavez velikomuslimana , osim mozda...sto vise lajete , prije cemo se rastajati . Dalkle...samo nastavite , u sto vecim kolicinama .
Sve su to govna
zadnji trzaji...
jb je i drzavu sta nas ovako jb pa il hajmo se dignuti vise il pustiti im citavu drzavu... jesu nase porodice izginule da sda govna im sve popustaju ... BAKIRE hebem ti majku
Hrvati i Srbi su nastali od Bošnjaka , zovemo ih da se vrate svojim korijenima svojim Bošnjacima koji su ponos cijelog svijeta. Ne treba se stidjeti svog porijekla. Bošnjak koji se brine za sigurnost BiH
Vise od 1000 policajaca ce obezbedjivati skup.....pa koce onda defilovati/marsirovati ispred Dodoleta
Koga se bojite SNSD botovi . . . !!!
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/analiticar-koji-je-uzburkao-regiju-idejom-da-se-uspostave-velika-hrvatska-srbija-i-albanija-otkrio-je-koje-bi-teritorije-pripojio-kojoj-zemlji/5478019/
kakav je ovo cetalj pravi iz kataloga s 5 zvjezdica....
Srbe na vrbe !!!
Pitam se samo hoce li ovi i ovakvi biti poslije sankcionisani i pravno gonjeni za nepostivanje suda i ustavnog poretka BIH.Ima li iko u ovoj drzavi da podnese tuzbu i sankcionise ove rusitelje drzave i njenog ustavnog poretka
sto me boli ku*** za cetnike, za hljeba nemate a paradirate
Genocidland i svinjska populacija na okupu,tu ni sanitacija ni deratizacija ne pomaze