Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dođe tako vrijeme kad pametan ušuti budala progovori a fukara se obogati.
Lijepi mač. Tada je bilo pravedno boriti se. Prsa u prsa. Ovo sad je zalpst, sejtanske glave imaju najopasnije oruzje sirom svijeta
Što ovoj dvorskoj uopće dajete medijski prostor?
Civilizacija je pred nestankom. Dok su pametniji popuštali, budale su zavladale svijetom. Da nam je dragi Allah na pomoći.
Oni budale vladaju, ti tako pametan kuburiš za 950 KM mjesečno i tu i tamo uhvatiš vremena da nešto napišeš na klixu. Osjećaš li da ti je pomogao?
Ti si putinov potrčko ništa više
Ili drugim riječima samo Rusija smije biti agresor.
Ko nas bre zavadi
Puno si si umislio Lukašenko. Kakva "prljava bomba" i bakrači. Baš neko želi nuklearni rat...
Žele zapadni nalogodavci. Znaš šta je BDP (Bruto društveni proizvod)? I da ako se on svake godine ne poveća 2-5% da imaš krizu? A s obzirom da živimo na ograničenom planetu sa ograničenim i prostorom i resursima do kad se može širiti da ne pukne? Rusija je upravo novi prostor za širenje. Kapitalizam jednostavno
ovaj kao da je na tiktoku
Druze njemu svejedno,ima bolje skloniste sigurno i od mene i od tebe koji nemamo skloniste. Stotine metara pod zemljom
to bi i ti da ratuješ i misliš da budeš na strani možda ""jačeg""
Bla bla blaaaaaaaa. Sta tebe briga i za Rusiju i za Ukrajinu?! Imas svoju jadnu drzavu.