Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne negiraju presude, ponižavaju žrtve, veličaju ratni zločinci ne bi bilo rezolucije.
Ne veličaju se zločini, samo što svaki zločin nije genocid, i u tome i jeste problem.
gooUser1674128945 Kako se ne veličaju zločini? Otkud onda murali Mladiću i slike na svakom mitingu? Otkud parola "Nož, žica, Srebrenica" i prijetnje Srebrenicom čak i opoziciji u Srbiji? Otkud nagrada BM Krindži za hitove tipa "Moj je tata zločinac iz rata"? To je i jedini razlog otpora ovoj rezoluciji, želi se sačuvati politika koja je ista kao i prije 30 godina.
Shvatite da je problem sto Srbi ne vide nista lose u tome sto su uradili...
Evo ja mislim lose to sto su neki i to ne samo Srbi uradili,tako da ti je konstatacija u najmanju ruku neumjesna.
Netačno, svi znaju da je bilo zločina, ali nije bilo genocida.
Izmišljena nacija, izmišljen zločin genocida samo za vas, sve su vam Britanci i Ameri iscenirali i izmislili i dalje izmisljaju i guraju kako bi laž postala istina i samo daju krila ovim idiotima kao što je Dodik i čine ovu državu nemogućom.
Ne mogu lideri Srba glumiti mirotvorce kada je njihovo biracko tijelo permanentno pod uticajem SPC doktrine. To je nacija ispranih mozgova.
Genocid,genocid,genocid je pocinjen u Srebrenici.To citav svijet zna.
Bravo Saša, tako je i nikako drugačije. A Dodo, AV i njihove kamarile, neka se spreme za suđenja, i to samo ako im narod prije ne presudi.
Oni sami znaju da je Sistem pocinio Zlocin Genocid.To nisu mogle nikave ne organizovane Horde pojedinci.Sistem je i Presudjen.Vojska policija Politicko rukovodstvo.Tajne sluzbe Srbije Stanisic, Simatovic..gdje se decitno presudjuje umjesanost Srbije, koja je preko tajne sluzbe slala odrede smrti ,Koljace ,dobro nauoruzane za pokolj zlocin Genocid.Otud i strah Srbije od cinjenica istine.
Eih zasto bi kad je Willy “peder&hrvat” u njihovim glavama i glavama njihovih istomisljenika
Cekajte 16:00...pa cemo dalje. Nisu svi srbi genocidni, nedaj boze...al politicki ste donji danas.
Bravo Sale, odlično rečeno, ali maloumna stoka preovladava, a ova dva dripca ih deru do smrti
ČITAM DA JE VUČIĆ NAREDIO SVIM SRBIMA KOJI RADE U NJEMAČKOJ DA SE VRAĆAJU U SRBIJU, ZATO ŠTO JE NJEMAĆKA POKRENULA IZGLASAVANJE REZOLUCIJE :) :) :)
Od danas su SVE Srbe Vucic i Dodik proglasili genocidnim narodom jer nece Vucic da sam sa svojom svitom bude genocidan.
Vučić svo vreme radi na poboljšanju odnosa sa Bosnom i Hercegovinom kroz dijalog i saradnju. To je ključno za izgradnju trajnog mira i pokazuje da je Srbija spremna da se suoči sa izazovima i prevaziđe sve prepreke u regionu, ali o genocidu nema ni govora, to nije bio genocid.
Dodik je bio svjedok odbrane Karadžića i Mladića kojima je dokazan pred sudom genocid. Da su samo zločinci kako sada Dodik priča, zašto ih je branio?
Magazinovići šta je došlo sa vAM: da je država BiH- Livada, afere vezane za narkokartele, šutnja u Konjicu, poniznost u Bakincima, korupcija, nipotizam, šetnja za Nizamu👎, imenovanje Čavare i sad Vukoje, Abel (SDP) bivši dir. Domova zdravlja -što je veći i od Boga🥴 i konstantno LAŽNA OBEČANJA da ćete sve bolje i drugačije raditi od Politike SDA😂...Znate li vi iz Trojke kud i gdje žargonski rečeno GONITE🧐
Prvo patrijarh SPC treba da se pokloni zrtvama genocida pa ce za njim svi ostali, tako to stoji kod pimitivnih naroda.
srbi su genocidan narod dokle god negiraju genocid i velicaju sratka i ostale genocidase. Pa po njihovom rezonu u jasenovcu je srpski narod poginuo na vrteskama SS luna parka....