Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva dubokoumna misao . Ovog uhljeba pod hitno instalirati u UN , prerastao Brisel .
Pod prvo treba osigurati zakonski postupak da svaka zena bude zasticena kad prijavi nasilje nadleznim organima . Svaki slucaj treba ozbiljno svatiti a razbojniku na prvu odrzati lekciju da mu nikad napamet ne paden da kaze ruznu rjeca a kamoli da digne ruku jer takvi sto rade su osobe sa najzanjim ljudskim karakterom muskarca.
Reče Sale i ode na pivu sa Magodom
Reci to stranackom kolegi magodi kojeg ste postavili za ministra kulture i sporta u ksu
Poz.za ove sto odobravaju komentar,napisite mi sta sam slagao pa mi ne pustite komentar,zar nisu muskarci i zene ravnopravni,samo trazim da se isto odnosite i prema jednima i drugima i da se postuje zakon i kaznjava po osnovu djela i krivice.Ovo sto Magazinovic govori svi vec znamo,nema potrebe biti Ajnstajn.
Nije bas tako ljudino, ali bi trebali se malo osvijestiti...Svaka zena je potencijalna majka, tebe ne bi bilo da nema majke(zene), al morao je i jedan zagondjija da zajase(izvinjavam se)...Kako onda nekome daje za pravo da nekoga ogranicava ? Bi li mater ogranicio ? Da li je uredu "namarisati", zargonski receno ? Bi li mater "namarisao" ?
Magazinović - svakom loncu poklopac! Bitno je da se izborio za Dodikovog 4. delegata i Vukoju.