Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šetanje opanaka je njihova najveća pobjeda
Niti vlada Srbije niti RS imaju pravo DA RADE BILO STA U VEZI SA SPOLJNOM POLITIKIOM BIH NITI I JEDNOG NEJENOG DIJELA, POGOTOVU NE OVAKO JEDNOSTRANO BEZ DOGOVORA U PARLAMENTU BIH. Ovo je cin veleizdaje od strAne Dodika i nova optuzba za veleizdeaju drzave BIH mora biti dodana na vec postojecu. Ako se Tuzilastvo oglusi o ovome onda se mora pokrenuti postupak za smjenu Tuzilastva.
Nek Konaković organizuje Novi Sabor Bošnjaka, jer je PRETHODNI pokušaj prošao.☝️ Samo nek se sad još GLASNIJE zakune Velikim Bogom, pa će svi njemu doći😂😂😂🤓 Ima sellam od Arijane Memić, koju je izdao u svakom smislu TE RIJEČI👎👎
Svesrpski sabor pokazuje Svesrpsko jedinstvo.
Nadamo se da ce se dogovoriti o svemu
Jedinstvo Srba uvek pobeđuje sve prepreke sa kojima se suočavaju.
Niti vlada Srbije niti RS imaju pravo DA RADE BILO STA U VEZI SA SPOLJNOM POLITIKIOM BIH NITI I JEDNOG NEJENOG DIJELA, POGOTOVU NE OVAKO JEDNOSTRANO BEZ DOGOVORA U PARLAMENTU BIH. Ovo je cin veleizdaje od starne Dodika i nova optuzba za veleizdeaju drzave BIH mora biti dodana na vec postojecu. Ako se Tuzilastvo oglusi o ovome onda se mora pokrenuti postupak za smjenu Tuzilastva.
Srbiju i Srpsku čeka lepa i svetla budućnost. A u mraku mogu biti samo oni koji srpskom narodu žele zlo.
Vučić i Dodik ne maskiraju poraze u pobede. Oni jesu pobednici dokle god brane istinu, identitet i ponos srpskog naroda!
Srbi mogu da funkcionišu kap jedan narod bez obzira gde ziveli
I opet vam smeta što su Vučić I Dodik uz svoj narod
Svestpski sabor pokazuje jedinstvo Srba
Danas se okuplja bratski narod, Srbija i Srpska
Pobeda je ubedljiva Vučića i Dodika, zajednički projekati dve države jednog naroda se razvijaju i jačaju iz dana u dan na mnogim poljima
I opet nekima smeta svesrpski sabor
Vučić i Dodik pokazuju koliko smo kao Srbi ujedinjeni.
Srpski narod nikada neće biti poražen.